Билети за Sofia Steppers #9 O.B.F ft. SHANTI D

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Sofia Steppers #9 O.B.F ft. SHANTI D

Продължителност

Начало: 2018-04-06 22:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

За деветото си издание Sofia Steppers ще бъдат домакини на едно от най-нашумелите имена в света реге/дъб музиката и саундсистем културата O.B.F., които за първи път ще се качат на сцената пред софийска публика.
Рико и G. започват да колекционират плочи в края на 90-те години. Те осъзнават, че се нуждаят от мощна саунд система, за да пускат своите селекции в Женева и на френската ъндърграунд сцена. В началото на 2000-те създават собствена саунд система.

Под влияние на различни музикални жанрове, O.B.F развиват своя собствен стил. Те се отличават в саундсистем културата със своя уникален стил, което ги кара да продължават напред. O.B.F създават музика с всякакъв вид дръм машини и синтезатори, смесвайки реге с нови дигитални звуци. Те се изявяват редовно на европейската сцена, за да накарат хората да танцуват под звуците на съзнателната бас музика.

Рамо до рамо с O.B.F ще застане и небезизвестният френски вокалист Шанти Д. Той прави първите си крачки като вокалист в средата на 90-те за различни френски саундсистеми. Първият му албум Junior Cony meets Shanti D & Mr Irie at the government shop (2002) се счита за класически според критиците. До този момент той има множество колаборации с имена като High Tone, Mungos Hi Fi, Dub Addict и O.B.F.

Преди гостите ни от Женева на сцената ще се качи основателят на Sofia Steppers Samity със своя лайв миксинг дъб шоу. Публиката ще има възможност да се наслади на емблематичните му колаборации с Taiwan MC, Ras Tinny, Don Fe, I-Mitri, Bunnigton Judah в неповторим аранжимент.

Нашите съмишленици във всяко едно начинание JFFSoundSystem отново ще се погрижат музикалното послание да стигне до всички по традиционен начин със специалната селекция на DON D.

Билети в мрежата на bilet.bg

Early Bird 15 бройки - 10 лв.
Pre-sale - 15 лв.
На вход - 20 лв.

06.04.2018 Club *Mixtape 5* b-side 22:00 ч.