Билети за Sofia Steppers #8 Conscious Youth (UK) & JFF SS AT Mixtape 5

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Sofia Steppers #8 Conscious Youth (UK) & JFF SS AT Mixtape 5

Продължителност

Начало: 2018-02-23 22:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

След кратка зимна пауза единствената по рода си поредица от събития, целяща разпространението на саундсистем културата и Реге/Дъб музиката в България, се завръща за първото си издание за тази календарна година в Mixtape 5.

На 23.02 за първи път пред софийска публика ще застанат британската формация от Бристъл Conscious Youth.

Conscious Youth създават саундистем дъб музика за социална промяна. Вдъхновението от саундсистем културата и нуждата да изразят несъгласието си със социалната ситуация по света събира проекта заедно. Няколко години по-късно могат да се похвалят със собствен лейбъл Woodland Records със 6 рилийза на плоча, както и няколко компилации "Dub for solidarity", приходите от които отиват към организации за човешки права.

Нашите съмишленици във всяко едно начинание JFFSoundSystemотново ще се погрижат музикалното послание да стигне до всички по традиционен начин със специалната селекция на DON D.

В подкрепа на музикалното пътешествие зад грамофоните ще застане нашият приятел и меломан Beatoven.

Както във всяко едно събитие на Sofia Steppers, участие ще вземе и Samity, основоположникът на поредицата дъб ивенти в София. Samity е достатъчно познат в България и извън страната най-вече с колаборациите си с признати артисти като Bunnigton Judah, Taiwan MC, Steffanaty, I-Mitri, Jаh Marnyah, Ras Tinny и др.

Билети в мрежата на Ticketlogic на цена от 7 лв. предварителна продажба и 10 лв. на място.

23.02.2018 Club *Mixtape 5* b-side 22:00 ч.

18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe