Билети за SOFIA METAL FEST

Арена Колодрум София, България, София

SOFIA METAL FEST

Продължителност

Начало: 2022-05-14 17:00

Място

Арена Колодрум София, България, София

За събитието

SOFIA METAL FEST СМЕНЯ ЛОКАЦИЯТА!
SOFIA METAL FEST
излиза на открито!


Фестивалът SOFIA METAL FEST, който ще се състои на 14 май тази година ще се проведе на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ, столичен Колодрум в Борисова градина, вместо в столичния клуб Joy Station. Промяната се налага поради повишения интерес към събитието и предимствата, които новата локация предлага – по-голяма площ, открити барове с храни и напитки, удобен градски транспорт и откритото небе с цялото си очарование, независимо от времето.

На това издание на SOFIA METAL FEST ще видим страхотните MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY, ENSIFERUM, PYOGENESIS и родните GWENDYDD.

Б
илетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на  Orange, Office 1 Superstore, Usit Colours, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон. Издадените билети важат без презаверка за новото място!

След Великденските празници предстои промяна в цената на билетите!


Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC. То ще се проведе съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

 

Популярно видео от MOONSPELL:
https://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA

Популярно видео от Dark Tranquility:
https://www.youtube.com/watch?v=NKjzDU7V7es

Популярно видео от Ensiferum:
https://www.youtube.com/watch?v=jgF38ZQJAPU

Популярно видео от Pyogenesis:
https://www.youtube.com/watch?v=b-vaXUHGS7c

 
ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!
 
Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация.
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.
Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!