Билети за SODOM: THE METAL TIME MACHINE

Парк център Юнак, България, София

SODOM: THE METAL TIME MACHINE

Продължителност

Начало: 2022-09-15 18:30

Място

Парк център Юнак, България, София

Бивщшата ледена пързалка дружба

За събитието

31 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ИЛИ... THE METAL TIME MACHINE

 

Времето, всички знаем, не се връща назад.

Но някои изживявания, набраздили с дълбоки следи емоционалната ни памет и написали легендарни страници в недотам дългата българска рок история, си заслужава... да се ВЪЗКРЕСЯТ!

И така, след три бурни десетилетия на възход и битки, на кризи и триумфи, на възторг и реализъм... "София Мюзик Ентърпрайсис" реши да прелисти книгата назад точно с 30 години.

Да, ама лошият Ковид реши друго и отложи нещата с една година, чупейки малко кръглия юбилей... Няма значение, сега тези луди хора продължават с плановете си да включат метълската машина на времето и да възпроизведат онази безумна, щура, гръмогласна и невероятна вечер, когато немците Sodom разтресоха стадион "Академик" (и цяла София) с първия истински хевиметъл концерт в летоброенето на страната ни!

Апокалиптичният юбилей ще се празнува под мотото THE METAL TIME MACHINE, като организаторите са се постарали колкото е възможно повече елементи да са максимално автентични спрямо митичния първообраз. Затова шоуто THE METAL TIME MACHINE ще се състои точно на същата дата - 15 септември - и ще взриви Парк център "Юнак" (за съжаление стадион “Академик” не функционира).

Лайнъпът е... почти "както тогава": момчетата от Alien Industry, след това - "Ера" и Милена и накрая - земетръсните германски хедлайнери Sodom!

Така няколко поколения български метъл фенове - бащи и майки и... техните слушащи рок, вече пораснали деца ще могат да споделят нещо наистина уникално. Онова усещане за сплотена общност, за метъл армия, която (дори косите да оредяват и побеляват) само става по-силна с годините...

 

Очакваме ви!

 

БИЛЕТИ:

Билетите са на цени от 60 лв. (правостоящи), 70 лв. (седящи) и 90 лв. (VIP седящи) и могат да бъдат закупени тук, в www.bilet.bg

ВАЖНО! Деца до 12-годишна възраст, ще могат да влязат безплатно. Всички лица под 18-годишна възраст, ще трябва да представят с придружителите си декларация.

Организатор:  София Мюзик Ентертейнмент ООД