Билети за Социални иновации workshop с Мая Донева

Зона 21, България, София

Социални иновации workshop с Мая Донева

Продължителност

Начало: 2019-04-16 19:00

Място

Зона 21, България, София

Зона 21 събира на едно място професионалисти от различни сфери, които работят за и с деца и младежи, чрез динамични методи за учене, нови подходи и много внимание към индивидуалния потенциал на всяко дете и младеж. Всяка от активностите в пространството р

За събитието

Социалните иновации могат да бъдат работещ и ефективен подход към съвременните проблеми.

В рамките на събитието ще бъдат представени няколко концепции, инструменти и анализи, чрез които можеш да погледнеш по нов начин проблемите на своята общност, град или квартал.

Ще разнищим спиралата на социалните иновации, ще се запознаем с методи като urban laboratory, социалните предприятия и intersectionality. 

Workshop-a с Maya Dreamcatcher Doneva ще ти даде много практически насоки за създаването на социални иновации, които са базирани и на нейния опит. Мая е обучител в Европейски младежки форум, един от създателите на The Social Teahouse, изпълнителен директор на Фондация Карин Дом , част от екипа на Варна - Европейска младежка столица 2017. Опитът ѝ я отвежда в над 37 държави, а теорията за "социално предприемачество" и "социални иновации" прилага на практика във всички свои проекти.

Билети ще се продават и на място в Зона 21, непосредствено преди старта на събитието.