Билети за Smif-N-Wessun live at club *Mixtape5* / 31.05.19

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Smif-N-Wessun live at club *Mixtape5* / 31.05.19

Продължителност

Начало: 2019-05-31 22:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

Добавете още едно световно име към списъка си с рап легенди!
===================================================
Club *Mixtape 5* & FiveHigh skatepark present:
 
SMIF – N – WESSUN (live)
 
31.05.2019 / *Mixtape5* A-side / 22:00h / 18+
25 BGN presale (Bilet.bg) – 30 BGN on door
 
BG support:
Bunta - JUNKYART (Album promo) + 5 o'clock live
DJ AKASHA & STARTERAs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Малко по малко увеличаваме списъка с имена, които идват за пръв път в София / България и за пореден път имаме огромното удоволствие да представим на родната ни рап сцена едни легенди от световната такава. Дами и господа, представяме ви Tek и Steele, по-известни като Smif N Wessun a.k.a. Cocoa Brovaz или ¼ част от супергрупата Boot Camp Clik заедно с Heltah Skeltah, Buckshot и O.G.C. (Originoo Gunn Clappaz).
 
Можем да ви зарием с информация и факти за траковете и албумите, които са издали и за пътя, който двамата са извървяли.... :) , но предпочитаме да споделим по-скоро малко от значението на предстоящия концерт. За никого не е тайна, че времето лети. Все по-лесно е да срещнем новите артисти и да чуем какви ли не вариации и модни разклонения на рапа. Но става все по-трудно, а и направо невъзможно да се докоснем до творчеството на старите класици, които са допринесли за историята на хип хоп-а като цяло. Дали защото вече не са измежду живите, дали защото са се разделили или просто неактивни.....
Smif N Wessun обаче са едни от малкото легенди, дебютирали през далечната 1993-та, записвали с големи имена като 2Pac, Wu-Tang, Cypress Hill, Rick Ross, Pete Rock и много други......, активни и до днес. Да споменем ли и албума им „The All”, който издадоха през настоящата ни 2019-та ?! ;)
 
Не просто живи и все още заедно, но и повече от активни, Smif N Wessun ще стъпят за първи път на сцената на *Mixtape5* за едночасов концерт, който ще добави още една малка част към историята, която пишем заедно с вас, феновете на рапа в България.
 
Естествено няма да подминем с лека ръка и важността на съпорта от бг страна. BUNTA ще изскочи с новата си тава на име JUNKYART. 5 O'CLOCK ще извадят динозаврите и кадилаците, а зад пулта ще застанат двамата любимци на народа DJ AKASHA & STARTERAs.
Останалото е невиждана мистерия! ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Капацитетът на клуба е същия. И този път билетите са на достъпна сума. Съветваме ви да не се ослушвате, а да гарантирате присъствието си asap, защото партито е просто зверско!
 
Искате и биография? Можете да си четете тук на воля - http://www.duckdown.com/website/smif-n-wessun
-------------------------------------------------------------------------------------------
18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv