Билети за Skratch Bastid

Малката Текила София, България, София

Skratch Bastid

Продължителност

Начало: 2023-10-18 20:00

Място

Малката Текила София, България, София

За събитието

Paul Murphy, или познатият повече като Skratch Bastid, е диджей с дългогодишен опит зад пулта, известен със своето наелектризиращо сценично присъствие, технически умения, и разнообразна селекция, която обхваща целия музикален спектър – от хип-хоп до хаус, диско до денсхол, реге до фънк и обратно.

Skratch Bastid е и трикратен победител в Scribble Jam DJ Battle. Той е първият канадски DJ номиниран за наградата Juno за продуцент на годината и любимец на публиката, заради умението си да създава незабравими моменти с музиката, която прави.

Любопитно за Skratch Bastid е, че има училище за диджеи Skratch School, както и своя линия люти сосове. На знаменитите му Bastid`s BBQ партита в различни точки по света са участвали хип-хоп икони като DJ Premier, Maseo, Brother Ali, A-Trak, Pete Rock и Lord Finesse.

Целият този спектър, обвит в опаковката, наречена Skratch Bastid, ще може да видите и чуете на живо на 18 октомври в Малката Текила София, а ние най-искрено нямаме и 40-градусова капка търпение този ден да дойде!

*****

Количествата на билетите са ограничени и могат да бъдат закупени само от мрежата на bilet.bg.

Картите за безплатен достъп до клуба няма да важат за това събитие. 

*Капацитетът е ограничен на 250 човека.

*18+

* В деня на събитието не приемаме резервации и закупуването на билет не ви гарантира седящо място в клуба.

Дата: 18 октомври 2023

Врати: 20:00

Local Support: Doc One, Rawland, STARTERAs, DJ Alphabet