Билети за "СКЪПА ПАМЕЛА" - Как да побъркаме бабето?" - 16 юни

Дом на културата "Красно село", България, София

"СКЪПА ПАМЕЛА" - Как да побъркаме бабето?" - 16 юни

Продължителност

Начало: 2019-06-16 19:00

Място

Дом на културата "Красно село", България, София

За събитието

"СКЪПА ПАМЕЛА" от Джон Патрик

ПЪРВА ЧАСТ - "Как да пречукаме бабето"
ВТОРА ЧАСТ - "Как да поръбкаме бабето"

Представяме ви две части от поредицата на американския драматург Джон Патрик за добродушната, мила и неравнодушна женица Памела, на която все й се случват интересни и малко странни събития.

В първата (значително по-популярната пиеса) в почти порутения дом на Памела идват банда мошеници, които се опитват в буквалния смисъл на думата да я убият, но опитите им са все неуспешни. А може би Памела не е толкова наивна, колкото ни изглежда?

Във втората част на "Скапа Памела" действието се развива няколко години след като бандата е била при нашата чудничка героиня, но... тя вече не е така сама. Защо, ли? - Първо си има чаровната, приказливата и доста обидчивата си съседка Рози, второ - омъжва се за избраникът на същата тази Рози и трето... в дома й идват роднините на женихът. Кой и защо иска да побърка "бабето" и дали успява, можете да гледате само в "Как да побъркаме бабето"!

И в двете пиеси присъства неизменният ЧОВЕКЪТ - ТЕАТЪР. Същият този човек, който има сценарий в ръка и винаги знае какво ще се случи... или пък не знае, защото листовете му мистериозно изчезват, някой запалва пиесата или най-вече защото Негово Величество ТЕАТЪРЪТ всяка вечер е различен, уникален и неповторим!
----------------------------------------------------------------------

"Скъпа Памела - Как да побъркаме бабето"
от Джон Патрик
постановка - Красимира Методиева
сценография - Александра Чобанова
Ивана Бочева, Станислава Шулева, Джейлан Карадайъ, Цветелина Георгиева, Момчил Христов, Ясмин Булахбал, Катрин Тодорова, Елица Минкова, Деян Милков, Александра Цветанова, Божидар Иванов, Георги Костадинов, Сияна Люцканова, Ния Илиева, Василена Годинячка, Владимир Желев, Александра Чобанова, Мартин Пенев, Галина Павлова, Емили Романова, Любомира Иванова и др.

"Скъпа Памела - Как да побъркаме бабето" гледайте на 19 май от 19 часа, 2 юни от 19 часа, 20 юни от 19 часа и на 23 юни от 14 часа на сцената на Дом на културата "Средец" Спектакълът ще се играе и на сцената на Дом на културата "Красно село" на 16 юни от 19 часа.