ШРИ ШРИ РАВИ ШАНКАР: ШЕСТО ЧУВСТВО В КИНОЦЕНТЪР БОЯНА

Продължителност
Старт: Петък 29 Юли 2022 19:00 Край: Петък 29 Юли 2022 22:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Boyana Events и The Art of Living представят "Шесто чувство" ✨

Отвъд сетивата е непроменящата се природа на Аз-а. Преживей това, което си всъщност... в една незабравима вечер с духовния учител Шри Шри Рави Шанкар на 29 юли в киноцентър Бояна.

Гурудев Шри Шри Рави Шанкар, по своя уникален и неповторим начин, споделя древното йогийско знание толкова достъпно за съвременния човек като го представя по един лек и непринуден начин с хумористична нотка и детска невинност.

Преживей трансформиращата сила на дълбоката медитация, и преживей себе си - отвъд петте сетива и ума, отвъд материалния всекидневен живот и мислите.

Включи се в "Шесто чувство" - единствено по рода си събитие, и се срещни с дълбочината и любовта на учителя Шри Шри Рави Шанкар.

Вратите отварят в 18:00 ч., а събитието с Гурудев Шри Шри Рави Шанкар на главната сцена ще стартира в 20:00 ч. В този интервал ще можеш да участваш на различни активности като йога занятия, аюрведа семинари, работилници за рисуване с къна и други, включени в цената на билета.

С допълнително заплащане на различните щандове ще можеш да се насладиш на многообразие от вегетарианска храна и напитки, интересни продукти, книги и йога аксесоари.

Програма на събитието "ШЕСТО ЧУВСТВО С ШРИ ШРИ РАВИ ШАНКАР"

  • 18:00 - Вратите отварят
  • 18:00 - Йога практика с Кристиана Бакалова (йога зала)
  • 18:30 - Йога практика с Благовеста Георгиева (йога зала)
  • 19:00 - Йога практика с Мирослав Пенев (йога зала)
  • 19:00 - Лекция "Опознай Аюрведа - науката на живота" с Авишек Мишра (главна сцена)
  • 19:30 - Практичен семинар "Силата на дишането" с Константин Драгов (главна сцена)
  • 20:00 - Начало на събитието Шесто чувство с Гурудев Шри Шри Рави Шанкар

* Събитието е подходящо за лица над 13 години. Малки деца заедно със своите родители могат да се срещнат с Гурудев в дните преди или след събитието за благословия.

Гурурдев Шри Шри Рави Шанкар е духовен учител, хуманитарен лидер и посланик на мира. Визията му за общество без стрес и без насилие е вдъхновила милиони доброволци в хилядите социални проекти на Изкуството да живееш. Основател на Международна фондация Изкуството да живееш, чийто курсове, семинари и социални проекти са докоснали и променили животите на над половин милиард души в цял свят.

Изкуството да живееш е най-голямата доброволческа организация в света с дейност в 156 държави. Фондацията предоподава курсове с дихателни техники, медитация и йога за саморазвитие, постигане на вътрешен мир и щастие.

"Тренирай ума си да бъде в настоящия момент. Изхвърли стреса, който носиш за нищо. Твоята усмивка струва целия свят и повече!" - Гурудев Шри Шри Рави Шанкар

"Ние плуваме в океан от Prana, едно поле от Енергия. Не съществува нищо друго освен Единната, недвойствена Сила. Това е Върховната Истина." - Гурудев Шри Шри Рави Шанкар

Повече информация и въпроси:
тел. 0899 172 015
имейл: info@artofliving.bg

Място

Киноцентър Бояна , България, София , Драгалевци, Киноцентър Бояна