Билети за Семинар на тема : СЪЗДАЙ СИ БЪДЕЩЕ!

София, ЖК Люлин (до метростанция Люлин) , България, Сифия

Семинар на тема : СЪЗДАЙ СИ БЪДЕЩЕ!

Продължителност

Начало: 2019-06-22 09:00

Място

София, ЖК Люлин (до метростанция Люлин) , България, Сифия

За събитието

Семинар на тема :  СЪЗДАЙ СИ БЪДЕЩЕ!

Бъдещето на отделния индивид не е предопределено. Всеки сам може да го промени. За жалост човешкият ум  може да промени само това, което осъзнава. Не можем да променим нещо, което не познаваме. Трябва ни точна информация, за да насочим в правилната посока нашата ментална енергия.

Когато не сме информирани за конкретни бъдещи събития съдбата може да ни изненада неприятно  и за части от секундата да загубим близък човек,  богатството си, да се разболеем от ужасна болест или да останем без дом.

Намираме се в един велик  исторически момент, който никога повече няма да се повтори до края на безкрайната Вселена, в която живеем. Това е моментът на смяната на един с друг начин на живот. Бъдещето на планетата принадлежи само на хората, които успеят съзнателно да променят личната си съдба, а от базата на тази структурирана ментална енергия, да положат основите на новата култура на съществуване, изградена в съответствие с космическите закони.

Мисията на Жуселино Нобрега да Лус е да ни информира  за бъдещи събития с точност до дни, а понякога и на часове, и да ни научи как да създадем нова реалност, с която да променим личния си живот и живота на нашите близки като избегнем или минимизираме щетите на бъдещите трудни моменти.

 

Имате възможност да заявите и лична среща.

 

Темите посочени в програмата са динамични. Семинара се канализира директно и ако духовните водачи  решат, че присъстващите  имат нужда от определен вид информация, те  ги променят.

 

Продажба на билети: www.bilet.bg

За повече информация: www.jucelinoluzinfo.com  и телефон  0878621377