Билети за Семинар "КАК ДА СПРЕМ ДА ОТЛАГАМЕ"

Литературен клуб Перото, България, София

Семинар "КАК ДА СПРЕМ ДА ОТЛАГАМЕ"

Продължителност

Начало: 2023-09-05 16:00

Място

Литературен клуб Перото, България, София

За събитието

Сложете край на вечното отлагане и започнете да живеете с по-малко стрес, по-продуктивни и по-здрави с Адела Шикер!

 

Познавате ли чувството, когато не можете да започнете работа по някоя важна задача? Отлагате ли нещата, дори когато искате да ги направите? Опитвате ли се да се убедите да направите нещо, но не успявате да действате? Това е отлагане.

Присъединете се към нас на 5-ти септември, за да научите как да станете по-ефективни в работата си като усвоите нови позитивни навици и се преборите с отлагането.

 

Коя е Адела Шикер?

Адела работи на международната сцена от 15-годишна възраст. Тя е живяла дълго време в 11 държави на четири континента, но в момента се движи между Прага и Швейцария. Тя е посветена основно на обучението на големи международни компании и компании от Fortune 500, където помага на ръководствата и служителите най-вече по темите за лидерство, управление на промяната и комуникация.

Тя е сертифициран обучител на Google в областта на лидерството и посланик на глобалната инициатива на Google #IamRemarakble. В Монреал тя работи с компания, разработваща софтуер за наблюдение на удовлетвореността на служителите, в Сингапур обучава мениджъри по човешки ресурси за важността на екипните ценности и синергията, а в Ню Йорк изнася лекции за една от най-големите медийни компании.

Тя основа международния клон на GrowJOB Institute под името procrastination.com, благодарение на който ценностите и темите на института достигат до всички континенти на света. Тя отговаря за преводите и разпространението на книгата „Как да спрем да отлагаме“, на която е съавтор на английски език. С работата си тя е помогнала на книгата да продаде стотици хиляди копия по целия свят и е осигурила преводи на 20 езика.

 

По време на семинара ще научите:

  1. От къде идва отлагането и защо трябва да се борите с него?
  2. Защо се сблъсквате с парализата на решенията и защо това има толкова негативен ефект върху вас?
  3. Как работи мотивацията и кой тип мотивация работи най-добре за вас?
  4. Как да откриете личната си визия, да определите силните си страни и да ги използвате да направите нещата, които винаги сте искали?
  5. Как да бъдете по-дисциплинирани и как да укрепите волята си?
  6. Как да станете по-ефективни и да научите нови положителни навици, като в същото време изоставите негативните?
  7. Как планирате деня и задачите си, така че да сте продуктивни, без да губите енергията си?
  8. Как да се научите да излезете от зоната си на комфорт, да преодолеете страха от промяна и да се научите да се справяте с провалите?