Билети за Sea Dance Festival

Buljarica, Montenegro, Budva

Sea Dance Festival

Продължителност

Начало: 2019-08-30 20:00

Място

Buljarica, Montenegro, Budva

За събитието

Шестото издание на Sea Dance Festival ще се проведе на плажа Булярица в Будва от 30-ти август до 1-ви септември. Всепризнатият фестивал събира всяка година фенове от над 50 страни от цял ​​свят, както и впечатляващ състав, включващ над 100 от най-горещи международни музикални звезди. Обявен за най-добрият в категорията си европейски фестивал, Sea Dance се доказал като забележително музикално събитие през последните пет години.

Най-успешният музикален продуцент на 21-ви век и един от най-търсените диджеи в света - David Guetta ще углави тазгодишния Sea Dance Festival в Черна гора. Изпълнителят ще бъде придружен от властелина на съвременния дансинг - немският диджей и продуцент - Robin Schultz, както и от френското дуо Ofenbach. Още имена на звездите, които ще взривят сцената, очаквайте до седмици.

Зашеметяваща дестинация, разпростираща се на повече от два километра - Плажът Булярица е перлата на непокътнатата природа в Средиземно море. Дъгата от мек пясък и камъчета, подкрепена от дълбока сянка, превръщат този плаж в Черна гора в оазис на зеленината. Той е на тридесет минути път с кола по лазурния бряг от Стария град в Будва, което го прави перфектното място за тези летни фестивали, последвани от замечтани, прикзано солени, плажни дни.