Билети за SAKIS TOLIS, On Thorns I Lay

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

SAKIS TOLIS, On Thorns I Lay

Продължителност

Начало: 2023-11-18 20:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

 САКИС ТОЛИС С ПЪРВИ СОЛОВ КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ


Лидерът на гръцките блек метъл легенди Rotting Christ ще представи дебютния си солов албум в клуб „Mixtape 5 на 18 ноември

 

Името на Сакис Толис е добре известно и обичано сред феновете на епичния и мелодичен блек метъл у нас. Неведнъж сме гледали предвожданите от него метъл гиганти Rotting Christ в България. На 18 ноември в клуб Mixtape 5 обаче ще се срещнем със Сакис така, както никога не сме го виждали досега – като лидер на соловия му проект.

BGTSC с гордост представя за пръв път у нас шоуто на SAKIS TOLIS. Специален гост ще бъдат гръцките дуум/готик дет метъл майстори On Thorns I Lay, за които това ще бъде първо гостуване в България.

 

Албумът "Among the fires of Hell" излезе през март миналата година и спечели моменталните адмирации на фенове и критика. Писан и записан изцяло от Сакис по време на локдауните отпреди 2 години, албумът е подарък към феновете на Rotting Christ, които обичат готик и дарк метъл ориентираните издания на бандата, но с колосалния саунд на последните им албуми. Сакис Толис свири на всички инструменти, пее и продуцира сам албума, а тази есен ще изведе песните от него на първото си турне под флага на SAKIS TOLIS. Разбира се, България е задължителна спирка от него.

 

On Thorns I Lay са сред първата вълна метъл банди в Гърция, които съчетават дуум и дет метъл с ранните си записи, включвайки и готик мелодии и меланхолия в по-късните си албуми. Групата е създадена през 1993 и има вече девет албума зад гърба си.

 

Билети за концерта на Sakis Tolis и On Thorns I Lay можете да намерите в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

Д
о 24 юли, включително, билетите ще са на цена от 35 лева. След това и до деня на концерта ще е 40 лева, а в деня и на място в клуба  45 лв.

Деца до 7 години влизат без билет, но с придружител и декларация от клуба.
 

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация, всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

 

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България

Деца до 7 години влизат без билети, но с придружител и декларация от клуба!