SAKÉ ACT01 ART HOUSE @ Art Halls Radio Varna

Продължителност
Старт: Събота 01 Април 2023 23:00 Край: Неделя 02 Април 2023 05:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

PRINCIPLES

Проектът Sake бе създаден с мисията да предоставим неповторимо и незабравимо концептуално преживяване за нашите гости.

Събитията целят да вдъхновят и да събудят креативността в човека.

В Sake, всеки може да изрази себе си по свой начин, под звуците на електронната музика.

 

VENUE

През последните месеци екипът ни бе зает с планирането и организирането на първата част /ACT01/ от магическото пътешествие, което нямаме търпение най-после да споделим с вас. Домакин на събитието ще бъде автентичната сграда на Радио Варна в Морската Градина, с нейните два Арт Салона. Подобен евент ще бъде прецедент на тази локация. Изживей го.

 

THEME

Уникалната тема, която сме избрали за ACT01, подходяща за мястото, се нарича ART HOUSE. Тя се състои от изисканост, стил и хаус музика. Разделена в две зали, тя цели да позволи всеки да се забавлява по начин, по който се чувства добре. 

 

Blue Room е основната зала, където партито ще е на пълни обороти до ранните часове, в компанията на нашите Headliner-и. 

 

Orange Room пък е мястото, където музиката ще бъде малко по-бавна и спокойна, за да могат гостите да починат и да презаредят батериите си.

 

ARTISTS

Смятаме, че изпълнителите са душата на събитието и от тях зависи голяма част от успехът на Sake. Екипът ни е заложил на местни, национални и международни DJ-и за ACT01. В Orange Room ще имат възможност да се изявят местните таланти Vi Roy, wastedhoudini и други.

Ето малко и за нашите Headliners:

 

Kodewerk - Едно от най-обещаващите лица на Британската DJ сцена. Благодарение на пленителните си миксове, той съумява да се качи до клубните и фестивалните върхове на Европа. Kodewеrk успява да събуди сетивата на купонджиите в Amnesia Ibisa, Fabric London, Elrow Madrid и много други. Британецът е както DJ, така и феноменален продуцент. Неговите парчета са признати от много на брой световни имена, включително Jamie Jones, Latmun и Chelina Manuhutu.

 

5PRITE - Вероятно вече сте се забавлявали с музиката на 5PRITE, който може да служи за еталон на българската хаус сцена. За нашето свежо попълнение, резидент DJ на Playa DIRTY Gradina, може да се каже много, но само тези, които са присъствали, когато той е зад пулта, знаят.

 Организатор на събитието е : Саке Ентъртейнмънт ООД

Място

Арт Салони на Радио Варна , Българиа, Варна , bul. "Primorski" 22, 9002 Primorski, Varna