Ritual Gatherings 2022 - Launch Event

Продължителност
Старт: Четвъртък 21 Октомври 2021 19:00 Край: Четвъртък 21 Октомври 2021 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ritual Gatherings 2022 идва с пълна сила, много заряд, грандиозни планове и няма връщане назад!

Дойде и този ден, в който ще ти разкажем за всичко, което успяхме да постигнем през последните 2 години! След 1 отменен фестивал, няколко провалени събития, поредица от мъчителни лайв стриймове, и много трудности през които минахме не само ние, но и цялата ни общност, сме повече от готови за ново събиране!

Обединяваме се около петте елемента, заложени в концепцията Ritual Gatherings: природа, музика, изкуство, ритуали и храна - основополагащи фактори за културната идентичност на всеки човек.

Щастливи сме, че започваме серията от градски събития, засягащи точно тези 5 елемента на едно съвсем ново и специално място – Kitchen59, което разполага с един от най-привлекателните roof top барове в София!

Резидентите зад пулта – разбира се, @The Foreigners, с много нова енергия и собствена продукция.

NB: Достъпът до събитието ще става с представяне на негативен PCR тест, направен не по-малко от 3 дни преди датата на събитието, Цифров COVID сертификат на ЕС или сертификат за изкаран коронавирус през последните 6 месеца.

Събитието е с ограничен капацитет, така че побързай да се сдобиеш с билет предварително тук: (линк)

Всеки, закупил предварително билет за Launch Event 2022 от (link), ще получи уникален код за 20% отстъпка от първите Super Early Bird билети за фестивала през 2022. Кодът ще бъде генериран в деня на обявяване на фестивала и ще важи 7 дни.  

It’s time to gather!

----------------------------------------------------------

За Ritual Gatherings:

Ritual Gatherings е ежегоден интердисциплинарен културен фестивал. Концепцията обединява музика, съвременно изкуство, традиционни ритуали, и устойчиви екологични практики.

През 2022 година Ritual Gatherings представя 3-дневна артистична програма от международни артисти, на нова, вдъхновяваща природна локация.

Екипът подготвя и професионален форум за артисти, куратори и всички заети в сферата на културата и културното предприемачество, който ще предостави работилници с различен фокус, разработени съвместно с български и международни партньори.

 

Място

Kitchen 59 , Bulgaria, Sofia, бул. "Цар Борис III" 59, 1612 Хиподрума