Билети за Рене Мей - Конференция "Послание за мир"

зала УНИВЕРСИАДА, България, София

Рене Мей - Конференция "Послание за мир"

Продължителност

Начало: 2019-06-02 09:30

Място

зала УНИВЕРСИАДА, България, София

За събитието

Световно известният лечител Рене Мей идва отново в България, с "Послание за Мир"! 

В конференцията "Послание за мир", той ще разкаже за философията и практиките, с които помага на хиляди хора в над 50 държави; ще имате уникалната възможност да се докоснете до силата на любовта, която възстановява и подкрепя живота.

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника “ Клетъчна регенерация”, която може да се прилага на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарна дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Всичко това с една единствена цел - ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!

“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда - не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ 
Рене Мей.

Програмата от 9:30 до 15.00 ч. включва:
9:30 ч. - 11:00 ч. - регистрация, настаняване в залата
11:00 ч. - 15:00 ч. - Конференция - "Послание за Мир":

- Групова медитация с петиции
- Енергийно зареждане и структуриране на вода с енергията на Рене, за здраве и енергизиране. Ще получите по 1 бр. подарък и възможност да закупите допълнително.
- Индивидуално докосване от Рене Мей, на всеки човек в залата, с енергията на безусловна любов.

 !!! Семейства с деца до 5г, инвалиди, хора в тежко физическо състояние и със специални нужди ще имат предимство при настаняването и в частта, в която Рене Мей докосва индивидуално всеки посетител!

Рене Мей НЕ провежда индивидулно лечение със записване на часове. Той подкрепя всеки човек индивидуално в залата, в рамките на обявената програма. 

ВАЖНО!!!
Рене Мей провежда Конференциите "Послание за мир" БЕЗПЛАТНО. Той не получава заплащане за конференцията и дарява всеки присъстващ с докосване, което събужда за живот клетките, съзнанието, организма.

Таксите за входните билети се събират от организаторите, за да могат да осъществят пътуването и посещението на Рене Мей в България.

Повече за способностите, философията и дейността на Рене Мей, и доброволците на фондацията му може да видите във филма "Отвъд Светлината", ГЛЕДАЙТЕ ТУК:


Още интервюта с Рене Мей, с превод на български език, ГЛЕДАЙТЕ ТУК:Едно професионално изследване на структурирана и заредена от Рене вода, направено с микроскоп от Иван Тодоров: