RelationШИТ StandUP Comedy с Миро Симеонов

Продължителност
Старт: Четвъртък 27 Февруари 2020 20:00 Край: Четвъртък 27 Февруари 2020 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Получаваш ли лек до силен рефлукс когато се сблъскаш с понятия като ВРЪЗКА и ЛЮБОВ? Причернява ли ти при вида на заливащите ни отвсякъде водопади от сърчица и рози? Е, тогава промени статуса си във Facebook на RelationSHIT и ела в новия храм на stand-up комедията Gramophone Club за тематична комедийна вечер в "месцът на любовта"! След такъв StandUp дори Наталия Симеонова ще промени мнението си за връзките.

Запазете своята маса на +359 878 146 353 или на ЛС до Gramophone Club:
------------------------------------------------------

Освен като кино актьор в над 10 филма, сред които Стъклен дом (официална страница), Революция Z: Секс, лъжи и музика, Миро е участвал и в десетки театрални спектакли, а част от обучението му идва от имена като Kevin Spacey и Steve Martin.

Всичко това не са само думи, защото през 2017 грабна Сребърният Медал за комедия на световния шампионат "Делфийски Комедийни Игри" - състезание с олимпийски пропорции и също толкова дълга история и престиж!

Шампионът на StandUp Комедията ще Ви разплаче, обсъждайки връзката, в която всички ние сме. Ще си поговорим за играта, позната до болка на всички ни - "На това там ли му е мястото", и за милион и едно други неща, които ще ни помогнат да видим живота си отстрани и да му се зарадваме!

27 Февруари, 20:00ч., Gramophone Club, ул. Будапеща 6

Смееш ли да се посмееш?

Място

Клуб Грамофон , България, София, ул. Будапеща 6