Билети за REBEL REBEL Vol. 2

София, България, София

REBEL REBEL Vol. 2

Продължителност

Начало: 2022-09-11 16:00

Място

София, България, София

За събитието

ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ПРОДАЖБА ЗАВЪРШИ. МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТИ НА ВХОДА НА СЪБИТИЕТО.

 

REBEL REBEL  Vol. 2 на 10 и 11 септември в София

Винаги свободни заедно горим!

На 10 и 11 септември дванайсет от най-добрите актуални алтернативни български банди, обединени от Projector Plus и стремежа към свобода и бунт, се събират на една сцена за REBEL REBEL Vol. 2 в Aрена София (Столичен Колодрум Сердика). Билетите за събитието вече се продават в мрежата на bilet.bg.

Групите, които запалват пламъка на REBEL REBEL тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Jasmine Whale, Expectations, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Nikèca band, Saint Electrics и Soundprophet. Вторoто издание на REBEL REBEL идва с енергията на Projector Plus и деликатната смелост да бъдеш бунтар, но – елегантен, без поза и гръмогласност. Дванайсет български групи, които горят заедно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери в София, за да празнуват приятелството, широкия кръгозор, смисъла да правиш това, което ти харесва без очаквания, винаги свободен. Projector Plus дава сцена и на две млади банди дебютанти, които ще открият фестивалните дни – Nonsense и Legacy. 

Във второто си издание REBEL REBEL си партнира с ЧЕТИРИ ЛАПИ, Български хелзинкски комитет и Асоциацията на пациентите с Нарколепсия в България. Защото добрата музика има значение, но още по-важни са добрите дела, светлите мисли и да си помагаме. Именно това е, което ни прави #винагисвободни.

Как премина първото издание на алтернативното събитие на 2021 REBEL REBEL припомняме тук.

Ето и артистите за REBEL REBEL Vol. 2: https://youtu.be/xLS7z9NXbmI. Събитието във Facebook е тук.

REBEL REBEL е на 10 и 11 септември (събота и неделя) в Арена София (Столичен Колодрум Сердика), а билетите, на цена 20 лв. за един и 30 лв. за двата дни, вече се продават в мрежата на Bilet.bg. Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

REBEL REBEL Vol. 2 идва! 

#винагисвободни

#заедногорим 

Powered by Projector Plus  

Организатор на събитието >"Прожектор Плюс" ЕООД