Психология на Практика: Тайните на Съзнанието

Продължителност
Старт: Събота 08 Февруари 2020 11:30 Край: Събота 08 Февруари 2020 18:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Следващият благотворителен семинар на "Учи и Споделяй" е на тема Практична психология и сме ви приготвили много стойност, забавни игри и упражнения.

Заедно ще си зададем и научим Отговорите на тези и още много въпроси:

 ✴ Каква е разликата между чувства и емоции? Как да намерим баланса между сърцето и умът? Ще получите инструменти за справяне с четирите основни емоции.

  ✴ Как работят различните мозъчни вълни и за какво ни служат? Как и за какво можем да ги използваме съзнателно?

 ✴  Каква е силата на Подсъзнанието и как можем да го "хакнем" за да отключим нашия потенциал?

 ✴ Какви са нашите шаблони, наложени от семейството, обществото и самите нас? Как те ни пречат да разберем кои сме всъщност и какво можем да направим за да осъзнаем истинската реалност?

 ✴  Как нашите фундаментални страхове влияят на взаимоотношенията ни? Чрез различни упражнения и движение ще разберем колко взъщност се доверяваме и какви са ползите от това да пуснем контрола.

 ✴ Какви са различните игри които хората играят в различните сфери от живота си? Какви роли играем и защо го правим?

  ✴ Как да живеем в съзвучие с живота си?

????  Такса за участие:
1 участник – 20 лв
2ма участници – 30 лв

❓ Къде: Зала Дунав (ул. Дунав 43)

❓ Кои сме ние?

Учи и Споделяй е организация, която дава възможност на активни млади хора да споделят своите най ценни знания и опит, като същевременно усъвършенстват уменията си за изява пред публика. Нашите слушатели придобиват нови знания и инструменти за успех в различни сфери от живота, надграждат различни умения и повишават своята мотивация.
https://www.facebook.com/learn.and.share.bg/
✅ Събраните средства се използват за покриване на разходи по събитието. Всички останали средства се даряват за деца и тийнейджъри в неравностойно положение желаещи да участват в Образователни Семинари Инсайт. Ние вярваме, че утрешният свят ще се изгради от днешните деца!

Семинари Инсайт въвеждат децата и тинейджърите в практични техники за осъзнатост и умения за изграждане на доверие в собствените сили и стойност. Изграждат ефективни умения за общуване с възрастни и връстници и подпомагат постигането на увереност, ясно чувство за цел и посока, отговорност, емоционално и физическо здраве. Подрастващите са осъзнати за произхода на стреса и гнева и способни да се справят с тях.

Място

ул. Дунав 43 , България, София, ул. Дунав 43