Билети за Пролетен детокс - рестарт и пречистване за твоето тяло

Онлайн , Ще ви бъде предоставен линк към него, България, София

Пролетен детокс - рестарт и пречистване за твоето тяло

Продължителност

Начало: 2024-02-25 20:00

Място

Онлайн , Ще ви бъде предоставен линк към него, България, София

За събитието

Наближава пролетта, а с нея и желанието ни да влезем във форма, както физически, така и емоционално! Вярвам, че всяка трайна промяна започва първо отвътре и никога не се случва случайно. Моята мисия е да ви помогна да превърнете намерението си за промяна в решение и да ви заредя с необходимата информация и увереност, така че да постигнете желания резултат.

В това събитие ще научите:
1.Какво са токсините, от къде идват и какво причиняват?
2.Какво можем да направим сами, за да намалим токсичния товар на тялото си?
3.Подробна информация за 30 дневната детокс програма на dōTERRA
4. Как да устоим на изкушенията или колко важна е предварителната настройка и емоциите?
ЗА ЛЕКТОРА:
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou 
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA) и на Международната мрежа по клинична ароматерапия (ICAN), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute. Даниела е консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Основател в България, уелнес консултант и Diamond лидер.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.
ТАКСА за участие: Вход свободен
След покупка на билет ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.
Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom - необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You - здрави с етерични масла