Билети за Pro-Pain live in Sofia

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Pro-Pain live in Sofia

Продължителност

Начало: 2019-06-12 19:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

Великите PRO-PAIN с концерт в София на 12 юни! https://www.facebook.com/events/428314801276678/. Преди тях на сцената ще забият WARSCUM & SCUMLINE.

Американската хардкор-траш метъл формация PRO-PAIN се завръща в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 12 юни 2019. Това ще бъде третото гостуване на групата в България след концертите ѝ през 2008 и 2009г.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати съвсем скоро в мрежата на www.bilet.bg & На Тъмно. Принтове ще могат да бъдат намерени и в The Wrong Bar

Агресивни, праведни, енергични и яростни – това са отличителните черти, които символизират основата на хардкор/метъл пионерите Pro-Pain. Още с издаването на дебютния си албум Foul Taste Of Freedom през 1992, нюйоркската шайка Pro-Pain се превърна в основна част от "диетата" на феновете на тежката музика по цял свят. Тяхната успешна и завидна кариера непрекъснато процъфтява и те все още успяват да намерят място за подобряване на звука си, чрез което продължават да впечатляват метъл феновете. Доказателство за това е последният (15-ти) студиен албум Voice of Rebellion, който е 100%-ов безмилостен PRO-PAIN, в най-чист смисъл и истинска форма. Албумът съдържа 14 безкомпромисни и кипящи парчета чист хардкор траш метъл, майсторски доставени в типичното за жанра нюйоркско звучене.

Дотогава си припомнете някои от видеата на групата:
Shine - https://youtu.be/LLPSewq-gEA
State of Mind - https://youtu.be/0UKJBcIZNYA
Deathwish - https://youtu.be/v2tEetO2eSU