PRIMAL FEAR: METAL COMMANDO OVER EUROPE TOUR

Продължителност
Старт: Сряда 22 Септември 2021 19:00 Край: Сряда 22 Септември 2021 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

 

PRIMAL FEAR, BURNING WITCHES и SCARLET AURA с общ концерт в София на 22 септември 2021г.

 

Немските пауър метъл машини Primal Fear, начело с Ralf Scheepers и Mat Sinner, ще  взривят клуб Music Jam на 22 септември 2021г. Датата в София е част от турнето на бандата Metal Commando Over Europe в подкрепа на 13-ия им студиен албум – Metal Commando. То ще стартира на 14 септември 2021г. в Германия и ще завърши на 6 февруари 2022г. в Испания, като България е единствената държава от Източна Европа, която ще бъде включена в него.

Новият албум на Primal Fear – Metal Commando излезе в края на юли 2020г.  и се изстреля в челните позиции на немските музикални класации. Той е поредната стъпка нагоре в творческия път на метъл орлите и категорично е най-силният албум в кариерата им досега.

Специални гости на цялото турнето ще бъдат Burning Witches, а съпорт група ще са румънската хеви метъл банда Scarlet Aura.

 

Билетите са на цени:

 

Етаж 1 – 50 лв

Балкон – 70 лв

 

и могат да бъдат закупени:

– в мрежата на БилетБГ и онлайн на www.bilet.bg

– на място от касата на клуба в деня на концерта

За резервации: пишете на Facebook страницата на клуба

 

 БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.
Организатор на събитието /ЕМБЕКС ЕООД

 

 

Място

Music Jam , Bulgaria, Sofia, 5, Pirotska str.