Билети за ПРЕДСТАВЯНЕ НА АЛБУМ "ЩАСТИЕТО" - ИЛКА АЛЕКСАНДРОВА

Клуб Studio 5, България, София

ПРЕДСТАВЯНЕ НА АЛБУМ "ЩАСТИЕТО" - ИЛКА АЛЕКСАНДРОВА

Продължителност

Начало: 2019-03-20 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

На 20 март 2019 г. от 19 ч. в "Студио 5" на НДК, точно в Световния ден на Щастието, любимката на поколения българи Илка Александрова ще представи за първи път с официална промоция дългоочаквания от меломаните албум - "Щастието".

В уютната и неотразима обстановка на Клуб "Студио 5" в НДК, гостите ще имат възможността да се докоснат и заредят от неотразимата магия в гласа на стиловата изпълнителка, която ще изпее песните си от новия албум.
Аранжиментите са дело на виртуозния музикант, акордеонист Райко Севов и в съпровод на изключителни музиканти, участвали във всички записи на песните - Ради Драгиев, Неделчо Тончев, Райко Севов, Веселин Николов.
Изпълнителката няма да лиши гостите и от техните любими хитове, станали част от живота им, които са и визитна картичка на хитовата певица - "Търновска царица", "Танцувай Пагане", "Прочу се Дана Юрдана", "Завило се вито хоро", "Армаган ти нося",
"Приказката на мен разкажи", "На Кенана да идем".