Пред Блока представя: Звездолет + People Of Maha

Продължителност
Старт: Вторник 04 May 2021 18:00 Край: Вторник 04 May 2021 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Пред Блока представя: 

Звездолет + People of Maha

Кога: Вторник \ 04.05 \ 18:00

Къде: Строежа \  ул. Леге 10 \ 

Билети ((Само 40)): 

Сцената Пред Блока, ще завземат: 

// Звездолет \

Звездолет е момичешка група, която съществува на софийската сцена от 2018 г. 

“Обединява ни стремежът да творим и да се забавляваме, докато го правим. Музиката, която пишем обичаме да определяме като момичешка, за създаването й черпим вдъхновение от различни музикални стилове и изпълнители. Ако попитате хората, които ни слушат, за повечето от тях звучим като поп-рок/инди група, но всеки е свободен да ни разбира, както поиска. Можем да бъдем всичко.”

Звездолет участват в многобройни събития, самостоятелни концерти и музикални фестивали, сред които: Уке Фест, ИаК фест, Локум Фест – Бургас, Щък Тук-Там Фест. Групата е позната от участията си в някои от големите барове в столицата: бар Петък, КЕВА, Строежа. “Освен на сцената, свирим с огромно удоволствие за себе си, за приятели и също на улицата – за всеки, имащ сърцето да чуе музиката ни. В момента работим върху издаването на дебютното си ЕP, чието записване беше едно голямо приключение.

Скоро предстоят и други неща, върху които сега работим с любов!”

// People of Maha \

Примесвайки български и бразилски корени, Алекс, Бия и Мила от Пийпъл ъв Маха (People of Maha), са алетернативна рок банда от София, България. Групата е създадена през 2018, когато трите се запознават по време на благотворителни концерти, организирани от музикалното им училище.

Музиката им е повлияна от редица изпълнители, вариращи от Pink Floyd до Harry Styles, включително Red Hot Chille Pappers и Florence + the machine Бандата успешно съчетава различни стилове, за да създаде музика, свързана с теми близки до сърцето им, като психично здраве, връзки, личностно развитие и други. People of Maha имат участия из цяла България и винаги търсят начин да се доближат до публиката чрез музиката си.

През 2020, излиза техният първи сингъл — Let’s Go to War) последван от видео клип с текста на песента през февруари 2021. Към настоящия момент, групата се подготвя да издаде първия сингъл от предстоящия си дебютен албум, който е планиран да излезе през първата половина на 2021. 

***

ИЗПОЛЗВАТ СЕ САМО СЕДЯЩИ МЕСТА, поради актуалните изисквания за спазване на противоепидимични мерки.

БРОЯТ НА БИЛЕТИТЕ Е ОГРАНИЧЕН ДО 40 - ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ЗАКУПУВАНЕ!

 

 

 

Място

Строежа , България, София, ул. "Леге" № 10