Пред Блока Представя: Electric Roxy + ProBuddha + Headway

Продължителност
Старт: Сряда 13 Април 2022 21:00 Край: Четвъртък 14 Април 2022 00:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ще играем и през Април ‼️

Имаме удоволствието да представим не една, не две а три нови групи, дебютанти във формата ни!

 ⚡️ Electric Roxy ⚡️

Electric Roxy e софийска група основана през лятото на 2020-та година от басистът Алекс Колев и китаристът Александър Тунтев. През Декември към тях се присъединяват барабанистът Светослав Петров и вокалистът и китарист Томи Комов. Музиката на квартетът е смес от хард рок, глем, и пънк. Момчетата изкараха първият си сингъл на 05.03.2021 „Bring on the Extreme”. Записите се проведоха в студиото на техния приятел Пенко Богданов, ROCK SESSION STUDIO. Electric Roxy продължават работа по авторските си парчета и работят по записването и издаването на цял албум през 2021г 

???? ProBuddha ????

Филип и Преслав са две обикновени момчета, които чрез музиката си търсят отговори на въпросите, които ни е трудно да си зададем. Дали става въпрос за меланхолия, тревожност, екзистенциален страх или просто смисъл, целта е да познаеш себе си или поне да се опиташ. Да търсиш. Да се събудиш от дългия сън. Ако това резонира с Вас, то ще Ви е интересно да чуете и сътвореното от тях.

???? Headway ????

Група “Headway” е създадена през 2019 година, но старт на активното концертиране бе дадено в началото на 2022 г. с два концерта от които публиката е впечатлена. Състава на групата е: Вокал и бас - Никола Савчев, китара - Георги Ангелов, барабани - Константин Куртев. 

Георги и Константин са съученици в НМУ “Л. Пипков” от първи клас, съответно със специалности цигулка и ударни инструменти, докато Никола Савчев учи във “2-ра Немска Гимназия”. И тримата са родени през 2003 г. 

Чрез нашата музика ние се опитваме да представим нашите виждания на публиката. Все още не може да определим стилът си, но най-близък до музиката ни е Фънк.

А вече неизменния член на Пред Блока, Пинг-Понг Галя ще се погрижи да не ни е скучно преди, след и между бандите ‼️

Елате да се позабавляваме заедно с много нова музика ????

????Купе // Ул. Славянска 8 //

???? 21:00

????

Място

Купе , България, София, Славянска 8