Билети за Патрик Сан Франческо, семинар Power living Iниво- "Пълноценен Живот" Iниво

Идея Вита, България, София

Патрик Сан Франческо, семинар Power living Iниво- "Пълноценен Живот" Iниво

Продължителност

Начало: 2019-09-22 12:30

Място

Идея Вита, България, София

За събитието

Какво е Power Living "Пълноценен живот"? 

От много години искам да уча хората на това, което се нарича да живееш с пълната си сила, да реализираш потенциалите си. Но нещо ме задържаше. Докато през един октомври не получих посланието „направи го сега“.
И започнах да уча хората на „пълноценно живеене“.
Вижте, ние живеем в третото измерение. Всичко, което знаем тук е земя, хляб и смърт. 
При Power LIving става въпрос за енергия идваща от седмо измерение, което се отнася изцяло за любов, доброта и щастие. 
Сега, може би, ще ме попитате „- А какво е четвърто пето и шесто измерение?“ 
Четвъртото измерение се отнася за Божествена тоналност и музика. 
Петото измерение се отнася за божествени модели, които се отнасят за времето и такива работи.
Шестото измерение се отнася за божествени предсказания, силни предсказания. 
И аз не уча никой на тези измерения, защото шанса да бъдат използвани погрешно е много голям. Утре може някой да иска да предскаже цената на борсовите акции.
Аз уча хората да използват енергията от седмото измерение, което е за любов, доброта и щастие и не се отнася за лечението на физическия елемент.
Може би, ако физическият елемент, е израз на емоционален проблем, тогава емоциите биват излекувани и физическият проблем си отива. Но иначе не става въпрос за физически проблеми или медицински проблеми. То е за любов, доброта и щастие. 
Премахва стреса, напрежението и страховете и е прекрасно, защото може да го използвате. И затова дори не се нарича „работно ателие“ (уъркшоп). Защото, на практика, нищо не правите освен да седите и да получите 11 подаръка. 
То е като по Коледа. 
Първият подарък, е когато отворя третото Ви око и започвате да виждате неща, които не се показват. Да чувате неща, които не се говорят.

Вторият подарък, е когато Ви уча да четете енергията зад думите, които хората говорят. Например, ако аз сега като Ви говоря, моите думи може да означават дадено нещо, тонът ми може да Ви насочи на друго място, езикът на тялото ми може да означава друго, но енергията, която идва зад думите не може да бъде променяна. И аз уча хората как да четат тази енергия, чрез знаене. 
Например, ако Ви кажа „ще се свържа с Вас утре“ и нямам никакво намерение да се свържа с Вас, но звуча толкова сериозно, че енергията ще каже, че аз няма да се свържа с Вас отново утре. 
И просто ще го знаете. 
Това е прекрасен дар. Никой не може да Ви лъже. 

Третият подарък. Има едно нещо наречено чакри. Това са фунии от енергия, които взимат енергия към тялото и отдават енергия от тялото.
Коронната чакра, която е фуния от енергия от Вас към Вашата божественост, аз я разширявам до ширината на раменете Ви, така че до края на живота си, Вие да вървите в колона от Божествена енергия.
За повечето хора коронната чакра е с размера на един косъм, благодарение на негативността. Аз я разширявам до размера на рамената Ви и тя стои така до края на живота Ви.

Следващият подарък, който Ви давам, е подаръкът на капка чисто, незамърсено щастие, което аз поставям във Вашето сърце и след това Вие може да му позволите да разцъфне и да берете плодовете му или може да го оставите да изсъхне. Изборът е Ваш.

Следващият подарък, който Ви давам, е подаръкът на мъдростта. Някои хора се усещат, че когато получат подаръка на мъдростта, стават господин „всезнайко“. 
Не става въпрос за това. Става въпрос за живеене в реалността. Когато се образоваш, развиваш своя интелект. Когато добавиш изживявания към твоя интелект, трупаш изживявания и ставаш интелигентен. Когато живееш в реалността трупаш мъдрост. Мъдростта не е да разбираш какво се казва. Мъдростта е да разбираш това, което не се казва.

Следващият подарък, който Ви давам, е силата да разтоварваш себе си и хората около теб, когато ги виждаш, че са нервни, стресирани или обзети от страх, за да премахнеш този стрес, напрежение или страх от тях и да ги накараш да се чувстват много по-щастливи и доволни. И това може да го правите за Вас и за другите хора.

Следващият подарък е как да влезете в стая пълна с хора и да вдигнете енергията в тази стая. Хората, които са тъжни ще се чувстват по-малко тъжни. Хората, които са щастливи, ще се чувстват още по-щастливи 

Следващият дар е как да лекувате цели общества, групи от хора, райони, пострадали от природно бедствие, градове. Слагайки ръцете си ето така можете да енергизирате цял град, общност и да ги излекувате от тяхната агресия, депресия, трудност или каквото и да е друго. 

Следващият подарък е доста забавен и той се отнася за това как да запазите температурата на тялото си. Как в студено време да се чувствате по-топли и в топло време да се чувствате по-студени.

Следващият подарък е, аз променям метаболизма на цялото Ви тяло така че да абсорбирате цялата светлина около Вас и звукове, и енергия и да я преобразувате в енергия, така че никога повече, оттук насетне, да нямате нуждата да се храните, за да оцелеете. Може да ядете поради социални причини. Може би, защото Ви харесва да ядете. Но никога повече няма да имате нуждата да ядете. 
Звучи забавно, нали?

И последния подарък, който Ви давам. Има едно нещо наречено кундалини. Това е един балон енергия, който Ви се дава в деня, в който сте били заченати в утробата на майка си. Тази кундалини Ви дава жизнена енергия към цялото тяло през Вашия живот. За съжаление, поради негативността на майка Ви, стреса, напрежението и страховете и докато Ви е носила в утробата си кундалини енергията била повредена. Изатова хората, когато се раждат има тенденцията да имат по негативно отношение към живота, отколкото позитивно. 
И това е поради състоянието на кундалини когато сме били в утробата на майката. Аз премахвам кундалини и я замествам с колона от чиста, божествена космическа енергия, която не може да бъде повредена повече.

И това са подаръците, които получавате в ателието „Power living 1“.

Много е забавно.
Използвайте подаръците, които имате и те ще растат и ще се разширяват.
И както се казва, доказателството за пудинга е когато го изядеш.
И това е точн, което Ви предавам - Използвайте Даровете, вижте Как работят за Вас и надграждайте над тях.

По време на този семинар участниците ще трябва да седят и да се съсредоточат върху своята вътрешна същност и да получат Небесните подаръци. Няма какво да се научи или запомни,а 
само да получиш дарбите и да ги използваш по желание.


Патрик Сан Франческо


Цена на семинара 450 лв.

Запазване на мястото с капаро 100 лв.

Запазването става с билет от bilet.bg

 

Кой е Патрик Сан Франческо?

Лечител. Учител. Хуманист

Патрик Сан Франческо е международно признат хуманист и световно известен енергиен лечител от Гоа Индия. Той е председател на Самарпан фондейшън, регистрирана в Индия, Южна Африка и Малауи, която се занимава с множество проекти свързани с подкрепа и помощ на хора, животни и растителността. Едни от основните проекти са построяването на училища и болници, осигуряващи обучение на хиляди деца в Индия, които нямат възможност за образование и много други. https://samarpanfoundation.org/


Патрик пътува постоянно по света, често лекува хиляди хора на ден. Провежда курсове-семинари, на които преподава своя уникален метод за енергийно лечение. В семинарите си POWER LIVING (силата на живота) учи хората как да използват Селестинска енергия, за да помагат самите себе си и другите да повишават осъзнаването си и да повишат качеството на живот. Също така провежда срещи - разговори за високо съзнание и лечебни индивидуални сесии.

Патрик започва да лекува, когато е бил 4 годишен и е отдал живота си да служи на хората.
Неговият принос за хората чрез лечението, хуманитарните проекти и жизнеустойчиви изобретения са световно признати, а философията му за живота е безценна.

Той е пионер по отношение на уникална технология за устойчиви при земетредение, зелени къщи на достъпни цени, която е представена на UN Симпозиум за академично въздействие през Септември 2015 г. https://www.youtube.com/watch?v=H-ftYLWtm9w&t=56s

https://www.facebook.com/patrickbulgaria/videos/2520257614658336/

 

https://www.facebook.com/patrickbulgaria/videos/506595086519361/

https://www.facebook.com/patrickbulgaria/videos/2291725441073091/