ПОЛИ ПАСКОВА - Концерт Спектакъл "20 годиини живот с песен"

Продължителност
Старт: Сряда 13 Април 2022 19:00 Край: Сряда 13 Април 2022 22:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Народната певица Поли Паскова прави 20 години юбилей на сцена, със специално послание към българския народ

Дългоочакваният фолклорен спектакъл на Поли Паскова ще се проведе на 13.04. в Зала 1 на НДК, под наслов “20 години живот с песен”

Освен, че ще изпълни по-голямата част от хитовете си, певицата е записала специални послания в рими, които ще сподели на специален фон, създаден от филмовия композитор Николай Кръстилов. “Концертът е много важен, тъй като в този стрес не бива да загубим българския дух и памет – нека хората знаят, че като слушат българския фолклор, няма да се разболеят, а ще се почувстват пречистени и още по-добре“, споделя певицата за основния замисъл на спектакъла.

Специален акцент в програмата ѝ ще бъде „Ти живееш в нас“, която е първата песен, посветена на българските медици в Либия. Голямата босненска звезда Зоран Янкович пристига от Германия, за да изпълнят заедно на сцена съвместния хит „Тамо где си ти“. Фолклорни танцови ансамбли ще вдигнат енергията на спектакъла, като сцената ще изпълнят ансамбъл “София 6”, танцьорите от български ритми с хореограф Рангел Вангелов и голямата изненада - балет “Веда Джуниър”.

Спектакълът, който бе отлаган 2 години заради пандемията,  крие още ред изненади. Поли Паскова е поканила много приятели, колеги и дуетни половинки, които да споделят празника ѝ на сцена. Сред тях са Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, с когото имат цял общ албум, Борис Дали, Марин Молов, Христо Косашки, Румен Малинов и други.

 

Място

НДК , България, София, Бул. България , 1463 Ndk, Sofia, Bulgaria