Билети за Покана към Свободата – Семейни констелации с Шавасти (Джон Л. Пейн)

Center Mandala, България, София

Покана към Свободата – Семейни констелации с Шавасти (Джон Л. Пейн)

Продължителност

Начало: 2018-04-13 10:00

Място

Center Mandala, България, София

За събитието

Уъркшоп за семейни констелации и лични процеси

По време на този уъркшоп с автора и учител Шавасти (Джон Л. Пейн) ще бъдеш поканен да откриеш свобода, която е твоя по рождение. Всеки от нас се стреми към свързаност не само с нашата  автентична сияйна същност, но и към една по-дълбока свързаност с тези около нас – нашето семейство, партньори, приятели, природата и живота.

В полето, което се отваря чрез този метод, ние имаме достъп до информация, която е иначе кодирана и която ни тласка в посоки отвъд нашата лична воля. Този метод се базира на наличието на една по-обхватна съвест, наречена Колективно Семейно Съзнание, което съхранява споменът за всички, които принадлежат на даден род. Aко в рода назад е имало хора с тежка съдба, травмиращи събития, семейни тайни, убийства, насилие, изключени хора, осиновявания, изоставяния, войни, измами, насилствени изземвания на имоти, преселения, болести и други тежки фактори, е много вероятно най-новите членове на поколението да носят нещо за тези хора, да преповтарят отчасти съдбата им, да попадат в ситуации, в които изкупват нечия друга вина и изобщо да са под влияние на тази колективна семейна съвест, която решава в името на системата, а не в полза на отделния индивид.

Когато стане явна тази скрита картина, която е заложена в нас по рождение, потокът на любов се възстановява и ние намираме път към освобождение като се отворим за енергията, която идва към нас от рода ни. Така става възможно да живеем собствения си живот, вместо в услуга на тежкото минало на някой от нашата семейна система.

В свързването със себе си, с нашите корени и с хората в живота ни започваме да усещаме, че в съществуването ни има смисъл и започваме да действаме от това място. Виждаме как личното ни преживяване за истината (нашата собствена и глобалната) променя живота на другите. Осъзнаваме източника на нашето съществуване и най-важното в живота ни е как се свързваме и как допринасяме в света през собствените си способности.

Няма нищо по-сигурно от истината на сърцето и нищо по-освобождаващо от истината на нашето съществуване.

Основата на този уъркшоп ще бъдат семейните констелации, които ни позволяват да погледнем на живота си и да разрешим проблемите си без маски и преструвки. Всеки от нас, без да го знае, може да носи тежки товари от минали поколения и да остава лоялен на тези, които са страдали. Този мощен метод не просто осветява скритите ни лоялности, но и ни дава инструментите и подкрепата, за да се освободим.

Повече информация: www.familyconstellations.net / www.shavasti.com

За контакти: shavasti@shavasti.com

Youtube: Shavasti Teachings

За Шавасти

Шавасти е духовен учител с познания в областта на родовото лечение и семейните констелации. Познат е също и като автора Джон Л. Пейн, написал книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“, „Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Прегръщане силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации. Трупал е богатият си опит основно в Южна Африка.

„Негов основен интерес е да се движи за най-висшето благо на всички и всеки, с когото работи лично или професионално. Той е чудесен автор и препоръчвам книгите му, които са написани с много вдъхновение. Поздравления за цялостната му работа. Всеки човек би бил късметлия да работи с Шавасти.“

Гари Стюарт, автор на „Много сърца, една душа“

Неговият богат 20 годишен опит включва, но не е лимитран до Семейни констелации с Берт Хелингер, Био-енергетика, НЛП, Барбара Бренън школа за изцеление, Шамански практики с Патриша The White Buffalo, инициации в Сангома традицията на Африка, Зен интензиви в будистки манастири.

Ранното детство на Шавасти преминава в Азия, Европа и Австралия, в търсене на своето място в света като дете от смесени националности.

В Индия прекарва дълги периоди на пътуване, изследвайки и задълбочавайки своя опит от древните духовни традиции в и извън ашрамите. Неговата духовност не се основава на никоя религия, а представлява синтез на детските си католически корени и учения от индуски мистици и шаманизъм. Неговият личен стремеж е да познава Себе Си и той не предписва нито един път над друг.

Неговото пътуване към изцеление е съчетано с жажда за знание и пряк опит – с този обем на прекия опит той ви предлага ръката си и ви кани да ходите с него за известно време към вашето собствено свещено откритие на по-дълбоки слоеве в себе си – лишени от маски и предразсъдъци.

Петък събота и неделя, 3 дни констелации

Карти Мултиспорт ползват 10% отстъпка.