PLAYIS I ВЕЛЧЕВ, ЯНКУЛОВ-СТУНДЖИ, ЗВЕЗДОМИРОВ

Продължителност
Старт: Петък 31 Януари 2020 18:30 Край: Петък 31 Януари 2020 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

PlaYIS - New year, new music…

31 януари 2020; 18:30 часа – Studio 5, София НДК

Ясен Велчев – пиано
Ивайло Звездомиров – бас
Стоян Янкулов – Стунджи – барабани

С настъпването на новата година Ясен, Ивайло и Стоян ще ни заразят отново с топлото приятелство по между им, което предава много настроение, прави музиката по-приятна, и когато всичко това е подкрепено от висок професионализъм, събитието е наистина празнично.
За тези, които все още не знаят кои са трио Плейс, освен като популярни български мултистилови музиканти, те са бивши членове на група ТЕ, част са от ТОТО трибюта и концертите на Боби Кимбъл в България, част от музикалните бендове на няколко телевизионни шоу предавания, част от концертите на Джордж Дюк, Инкогнито, Мецофорте, музикантите записали музиката към филма „Вездесъщият“.
Стилът на триото се определя като фюжън, в който се преплитат елементи от джаз, фънк, поп и дори фолклор. Зад името PlaYIS се крие игра на думи, която комбинира play /свиря/и инициалите на самите музиканти /YIS/. Плейс е една невероятна смесица с класически привкус, заради лиричността на Ясен Велчев, модерните акорди на китарата на Ивайло Звездомиров и ненадминатото майсторство на ритмите на Стоян Янкулов, редувайки джаз, фолклор, електронна музика и класически сантимент.
Trio PlaYIS издаде авторски албум „7/4” през 2018г., който представиха на фестивалите „Аполония”, „Варненско лято”, „Бургас джаз фест”, „Русе джаз фестивал”, “, а наскоро бяха част от Liburnia JAZZ Festival в Хърватска. Следват клубни участия и покани за музикални събития, на които публиката е наистина изненадана и впечатлена, не само от високият професионализъм на музикантите, разнородната програма, но и от приятелския синхрон по между им.

Вход: 
12 лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!

Място

Клуб Studio 5 , България, София, Национален дворец на културата