PLAYIS I ВЕЛЧЕВ, ЯНКУЛОВ-СТУНДЖИ, ЗВЕЗДОМИРОВ

Продължителност
Старт: Четвъртък 21 Ноември 2019 18:30 Край: Четвъртък 21 Ноември 2019 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

PlaYIS I Велчев, Янкулов-Стунджи, Звездомиров
Представя:

Концерт „Fingers & sticks”
21 ноември 2019; 18:30 часа – Studio 5, София НДК

Ясен Велчев – пиано
Ивайло Звездомиров – бас
Стоян Янкулов – Стундджи – барабани

Jazz Fusion trio PlaYIS ви кани на специална музикална вечер, в която ще представи авторски пиеси и импровизации на тримата популярни музиканти. Въпреки, че триото е новосформирано, Ясен, Ивайло и Стоян отдавна свирят заедно в различни проекти и състави.
През годините сцената ги събира като членове на група ТЕ, част са от ТОТО трибюта и концертите на Боби Кимбъл в България, участват в музикалните бендове на няколко телевизионни шоу предавания, изнасят концерти заедно с Джордж Дюк, Инкогнито, Мецофорте, записват музиката към филма „Вездесъщият“.
Стилът на триото се определя като фюжън, в който се преплитат елементи от джаз, фънк, поп и дори фолклор. Зад името PlaYIS се крие игра на думи, която комбинира play /свиря/и инициалите на самите музиканти /YIS/. Пиесите, които изпълнява триото са композирани от Ясен Велчев, а аранжиментите са на тримата.
Всеки от тях свири в различни по стил проекти и поради това успяват да извлекат най – доброто от музиката. Trio PlaYIS издаде авторски албум „7/4” през 2018г., който представиха на фестивалите „Аполония”, „Варненско лято”, „Бургас джаз фест”, „Русе джаз фестивал”. Заедно с тях на сцената бяха и китаристите: Елвис Станич от Хърватска, Йес Псайла от Малта и Веселин Койчев от популярните "Бели, зелени, червени" (Пловдив). Това, което ги обединява е че всички те са официални лица на музикални инструменти „Ямаха”.

Врати: 18:00 часа
Билети: 12 лв.

Вход: 
12 лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!

Място

Клуб Studio 5 , България, София, Национален дворец на културата