Билети за Първи международен цирков фестивал "Златен кон" 30.09 16ч.

Зала 1 НДК, България, София

Първи международен цирков фестивал "Златен кон" 30.09 16ч.

Продължителност

Начало: 2023-09-30 16:00

Място

Зала 1 НДК, България, София

ЗАЛА 1 Най-голямата зала на територията на Националния дворец на културата. Площта и е 11 000 кв.м. Постоянни (фиксирани) места, тип кресла. Общ капацитет - 3 811 места. Редуцирана възможност - 2 800 места или 2 000 места. Партер - 2 100 места.

За събитието

ПЪРВИ МЕЖДУНАРОДЕН ЦИРКОВ ФЕСТИВАЛ "ЗЛАТЕН КОН"

Готови ли сте да станете част от нещо невиждано в Югоизточна Европа?

Стефани Арт и Голдън Хорс Продъкшън с гордост представят Международен цирков фестивал "Златен кон"! За първи път в България 2 различни спектакъла ще се състезават за приз - Златен, Сребърен и Бронзов кон!

От 28.09.2023 до 01.10.2023 "Зала 1" на НДК ще се превърне в арена на най-добрите циркови артисти от цял свят.

На 28.09.2023 от 20:00 часа ще се насладите на музиката на Парижкия цирков оркестър, номерата на трупа "Хишигтен" от Монголия, Двойка акробатика "Дуо Виталис" от Перу, Немският дресьор на папагали Бенджамин Пфайфър и много други световноизвестни УЧАСТНИЦИ, сред които Клоуни, дресьори на кучета, като Драго Драганов ще бъде водещ, а Мина Суева (MINNA) ще бъде певица и водещ на това уникално представление.

Артисти от Перу, САЩ, Франция, Италия, Виетнам, Монголия, Казакстан, Узбекистан, Киргистан, Испания, Швейцария, Гърция, Кения, Тюркменистан и България ще демострират феноменалните си способности и ще покажат невиждани у нас циркови номера в две конкурсни програми. 

Продължителността на един спектакъл е 2 часа. Очакват Ви незабравими емоции. 

Енергия, плам и майсторство, граничещо с магия! Папагали ще летят над публиката. Циркови артисти, носители на Гинес за пръв път в България! Рисковани каскади, постижения на границата на човешките възможности, главозамайващи атракции във въздуха и на манежа, сензационно илюзонно шоу, световноизвестни клоуни и още, и още и още...

И това не е всичко: представително жури от световни циркови експерти от десет страни, с председател на жури комисията Нешка Робева, ще оценява участниците и ще връчи наградите "Златен кон", "Сребърен кон" и "Бронзов кон" на грандиозен Гала спектакъл на 01.10.2023 от 19:00 ч. Не пропускайте шанса да видите и почувствате магията на ЦИРКА!

Организатор на събитието е "Голдън хорс продъкшън" ЕООД