People of Maha & Vedders - Live at Trick Taproom

Продължителност
Старт: Събота 22 Април 2023 22:00 Край: Неделя 23 Април 2023 04:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

⚡️Готови ли сте за едно разтърсващо рок преживяване на сцената на Трик бар? За това ще се погрижат женското пламенно трио People of Maha и буйните момчетата от Vedders.
Енергичен български рок, силни емоции и много изненади те очакват на 22.04.
 
☑️ Начало: 22:00ч.
☑️ Вход: 10лв (bilet.bg) - На място - 15лв.
============================================
???? People of Maha е българо-бразилска инди рок група създадена през 2018г., от три пламенни дами, които обожават музиката на Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chili Peppers. Техният уникален стил съчетава фънки бийтове, мелодични китари, синтезатори от 70-те и интензивни вокали, които в комбинация с невероятното им сценично присъствие и ангажираност ще ви накарат да се забавлявате и танцувате цяла нощ.
============================================
???? Vedders е рок банда от София, сформирана 2022 ра година от Марио Георгиев. Стилът е силно повлиян както от мрачната и агресивна гръндж сцена, така и от енергията и мелодичността на рокерола от 60те, характера на 80те и най-вече всичко от 90те години, чието дете е Vedders. Самото име на групата идва от легендарния вокалист на Pearl Jam - Eddie Vedder. След кратка пауза, в която Vedders засне нови видео клипове, групата се качва на сцената по-мотивирана от всякога, с нов плам и нови песни в сета. Чуйте ги в Трик 
 
Организатор на събитието е: Еври Найт Ивентс ЕООД

Място

Trick Taproom & Live events , България, София, ул. "6ти Септември" 8