Билети за Патрик Сан Франческо - Лечебни техники Iво ниво

Идея Вита, България, София

Патрик Сан Франческо - Лечебни техники Iво ниво

Продължителност

Начало: 2019-09-24 12:30

Място

Идея Вита, България, София

За събитието

Патрик ще посети отново България, като за първи път ще преподава Hiling Iво ниво (Лечебни техники, с които Патрик и учениците му лекуват хора, животни и растения)
 
На това начинаещо ниво Патрик ще научи участниците на лечебната сила на цветовете и тяхната употреба. Също така ще Ви научи как да сканирате с енергия, да диагностицирате и лекувате различни заболявания.
Тези уникални лечебни техники може да ги използвате да лекувате всички хора, растения и животни.
 
Цена на обучението 290 лв.
Запазване на място, с капаро 100 лв.

Кой е Патрик Сан Франческо?

Лечител. Учител. Хуманист

Патрик Сан Франческо е международно признат хуманист и световно известен енергиен лечител от Гоа Индия. Той е председател на Самарпан фондейшън, регистрирана в Индия, Южна Африка и Малауи, която се занимава с множество проекти свързани с подкрепа и помощ на хора, животни и растителността. Едни от основните проекти са построяването на училища и болници, осигуряващи обучение на хиляди деца в Индия, които нямат възможност за образование и много други. https://samarpanfoundation.org/


Патрик пътува постоянно по света, често лекува хиляди хора на ден. Провежда курсове-семинари, на които преподава своя уникален метод за енергийно лечение. В семинарите си POWER LIVING (силата на живота) учи хората как да използват Селестинска енергия, за да помагат самите себе си и другите да повишават осъзнаването си и да повишат качеството на живот. Също така провежда срещи - разговори за високо съзнание и лечебни индивидуални сесии.

Патрик започва да лекува, когато е бил 4 годишен и е отдал живота си да служи на хората. 
Неговият принос за хората чрез лечението, хуманитарните проекти и жизнеустойчиви изобретения са световно признати, а философията му за живота е безценна. 

Той е пионер по отношение на уникална технология за устойчиви при земетредение, зелени къщи на достъпни цени, която е представена на UN Симпозиум за академично въздействие през Септември 2015 г. https://www.youtube.com/watch?v=H-ftYLWtm9w&t=56s 

https://www.facebook.com/patrickbulgaria/videos/2520257614658336/

https://www.facebook.com/patrickbulgaria/videos/506595086519361/

https://www.facebook.com/patrickbulgaria/videos/2291725441073091/