Парти за необвързани "Звездни забивки" @ Trick Taproom

Продължителност
Старт: Неделя 05 Февруари 2023 13:00 Край: Петък 10 Февруари 2023 14:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

С коя зодия можем да имаме само флирт и с коя - дълга и сериозна връзка?

Кой тип сме според хюман дизайн, чрез който хората се делят на четири генетични типа: манифестор, генератор, прожектор и рефлектор?

На тези и други въпроси, свързани с вашия хороскоп, ще получите отговор на предстоящите две поредни събития за запознанства на 04.02 събота и 10.02 петък в Trick taproom. ЕЛА и разбери каква е твоята стратегия за намиране и привличане на правилния партньор в живота!

Поканили сме известният астролог - Кирил Горанов и специалист и преподавател по хюман дизайн – Йоан Иванов, които предварително ще обработят вашите натални карти. Водеща отново ще бъде чаровната Даниела Димитрова, а за музиката ще се погрижи DJ PopcoЯе.

И така, по същество!

Ако си необвързан и си на възраст между 27 и 45 години и силно желаеш да намериш твоята половинка, ела със сигурност, защото ще се постараем да намерим точният човек за теб! Как?

При регистрация ще поискаме следната информация за теб:

  1. дата, месец и година на раждане
  2. час на раждане – ако не си сигурен, моля те уточни в коя част на деня си роден и часови диапазон
  3. населено място на раждане

 

Целта е да изготвим предварителен анализ за съвместимост между жените и мъжете, които ще присъстват, за да направим запознанствата ефективни. Полезно за всеки един от вас е, че ще разбере какъв типаж е според хюман дизайн и кои са най-съвместимите зодии за него.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!!! 20 необвързани ЖЕНИ и 20 необвързани МЪЖЕ на възраст между 27 – 45 години за събитието на 04.02.23 г. и 20 необвързани ЖЕНИ и 20 необвързани МЪЖЕ  на възраст между 40 - 55  години за събитието на 10.02.23 г.

ВАЖНО!!! УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ СА ПОПЪЛНИЛИ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, НЯМА ДА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ!!!

04.02.2023 г. събота

10.02.2023 г. петък

Час: 19.00 ч. – настаняване, 19.30 ч. начало!

Локация: Trick Taproom, ул. „6-ти септември“ 8

Програмата включва: вълнуващ SPEED DATING, забавни ICE-BREAKING игри за запознанства, епичен NETWORKING, размяна на визитки и весело DJ PARTY с музика, танци и коктейли.

ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!!! Вход участник: 45 лв. /включва пакет от материали за участието, не включва консумация от бара/, само онлайн с предварителна регистрация през системата на bilet.bg.

НЕОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!!! Вход кибик: 15 лв. / отново включваме билети за тези от вас, които искат да присъстват, но нямат смелостта да участват/, не е нужна регистрация, плащане в брой на място.

Дрес код: удобно за вас

Организатор: агенция PARTYSERVICE.BG

0896709040

Място

Trick Taproom & Live events , България, София, ул. "6ти Септември" 8