Билети за ПАРА ХОТ ДЖАЗ ПРЕДСТАВЯ: ДЖИПСИ СУИНГ С NOE CLERC TRIO (ФРАНЦИЯ)

Клуб Studio 5, България, София

ПАРА ХОТ ДЖАЗ ПРЕДСТАВЯ: ДЖИПСИ СУИНГ С NOE CLERC TRIO (ФРАНЦИЯ)

Продължителност

Начало: 2019-03-03 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Горещата суинг команда Пара Хот Джаз има удоволствието да представи на българската публика звездите на френската сцена Noe Clerc Trio.

Навръх националния празник (3 март), в клуб Студио 5, френски и български музиканти ще обединят творческа енергия около традициите на двете държави. От горещия френски цигански суинг, до прочувствените мелодии на българския фолклор, артистите ще бъдат гидове на публиката през различни култури и артистични светове.

Ное Клерк, роден през 1996г., е френски акордеонист с много лица. След като получава дипломата си по класически акордеон в Парижката консерватория, той продължава обучението си в същата институция, откривайки същността на импровизационните стилове като джаз, френски мюзет и български фолклор. Страстта и любопитството да открива нови музикални светове го води до утвърждаването му в различни артистични среди. Търсен и желан изпълнител в най-известните френските кафета и клубове, той е също и член на престижните асоциации "Live Music Now" и "Jeunes talenents" (млади таланти).

Младият виртуоз свири в мултинационалната формация "Kosmopolitevitch Orchestar". Освен като солов артист, основното му занимание е да пише музика и аранжименти за авторския си проект "Noe Clerc Trio". Изпълнител на съвременна музика на композитори като Bruno Giner и Philippe Hurel, оперната трупа "Opera Eclate", Lynn Adib Quintet (етно джаз с елементи на сирийска музика) и групата на Medz Bazar (арменска музика).

Харесайте страниците на Partymusic.bg и на Para Hot Jazz, за да научавате за още интересни концерти!

Вход 20 лв.
Вход за двама - 30 лв.