Билети за PAIN: I AM Tour

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Продължителност

Начало: 2023-10-31 19:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

Концерт на PAIN със специален гост ENSIFERUM в нощта на Хелоуин

Г-н Тегтрен, по – познат тук като Пешо, се завръща в България точно една година, след като заедно с другия си проект Hypocrisy отнесе покрива на зала Христо Ботев в София.

Тази година е време да приветстваме отново на родна земя извънземните (буквално) PAIN. След шестгодишна пауза бандата тръгва на европейско турне, което като за начало ще премине през „само“ 17 държави и 33 града. Със сигурност липсата на ексцентричните шведи се е усетила и тази година, най – накрая, феновете имат възможността да изпитат за пореден път експлозивната им енергия.

Горди сме и се вълнуваме да сме домакини на I AM on Tour в София, точно в нощта на Хелоуин (31 октомври 2023 г.) в клуб Mixtape 5.

„Започваме ново дълго пътуване с турнето „I AM“ и не може да бъдем по-развълнувани!“, казва Петер Тегтрен. „Най-накрая ще пусна някои нови песни преди началото на тура и нямам търпение заедно с PAIN да ги представим във всяко кътче на света. Така че АЗ СЪМ на турне (I AM on Tour)! С мен ли си?"

Заедно с Peter Tägtgren PAIN включва мощна група музиканти - сина му Sebastian Tägtgren на барабани, Jonathan Olsson на бас и Sebastian Svalland на китара.

Феновете могат да очакват енергично шоу, изпълнено с емблематични за PAIN парчета, като „Shut Your Mouth“, „Same Old Song“, „Call Me“ и най-актулния им към момента хит „Party in My Head“. И както Петер вече обеща, нещо свежо ще бъде добавено към сетлиста!

Но дотук добрите новини не свършват! Към PAIN, като специален гост, се присъединява и финландската мелодет фолк банда ENSIFERUM, които ще добавят своята марка епичен метъл към турнето.

Очакваме включването и на още две банди, които ще запълнят лайнъпа на тази европейска обиколка. Следете!

Пригответе се да бъдете завладяни от суровата енергия и интензивността на PAIN, когато излязат на сцената. Не пропускайте това неземно метъл приключение!

Билети за концерта на PAIN със специален гост ENSIFERUM + съпорт на 31 октомври 2023 г. в клуб Mixtape 5 са вече в продажба в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

  • 50 лв. промо за първите 100 билета
  • 60 лв. след изчерпване на промо билетите и до 31.08.2023 г. вкл.
  • 70 лв. от 01.09.2023 г. до 30.10.2023 г. вкл.
  • 80 лв. в деня на концерта, като в случай че има останали налични, билети ще се продават и на касата на клуб Mixtape 5

Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.