ОТЛОЖЕНО - NDOE - ВТОРО ДЕЙСТВИЕ / New Album Promo

Продължителност
Старт: Петък 06 Ноември 2020 22:00 Край: Събота 07 Ноември 2020 04:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ALBUM PROMO
 
2020-та ще се запомни с големи събития, които разтърсиха целия свят. Едно събитие обаче ще разтърси цялата българска рап сцена и ще остане в историята на великите рап евенти. След като дългоочаквания “Второ действие” най-накрая излезе и ние го чухме, започнахме да мечтаем за момента, в който ще скачаме на траковете, ще си дерем гърлата и ще попием от енергията и таланта на NDOE. Преди 2 години NDOE ни показа как се прави и промени хода на рап историята с гърмеж и мега изпипано промо, сега е обещал да повтори, а и да надмине вашите очаквания за яко парти, безупречен саунд и брутален бас. От вас се иска само да загрявате дотогава с тупалки като “Я са факай”, “Ко ми напрай”, “Back from da dead” и всички останали парчета от втория албум на NDOE, защото ще има доста мат’риал за хайп. Замислили сме ви доста изненади, игри и подаръци от Jägermeister и Contrabanda, които засега ще оставим в тайна.
 
???? За вашето добре настроение и чупки в кръста ще се погрижи най-свежия DJ от последно време и пълно про в afro, dancehall, hip hop селекцията DJ DoLittle. 

А за да загреете добре преди да чуем NDOE на сцената ще се изяви най-доброто MC за всяка година и събирателен образ на олд скул и нюскул рап скиловете SECTA, който закачливо заяви, че е подготвил нещо специално за случая.
На място ще има merch spot, откъдето ще можеш да закупиш специалния мърч, както и дискове “Второ действие”.
 
???? LOCATION: Club Mixtape 5
???? DJ SUPPORT: DJ DoLittle
???? LIVE ACT: СЕКТА 
 
 
 
 
1f449.png 18+!
 
 
1f525.png Аз съм ОК, петък е, петък е, петък е! 1f525.png
 

 

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia