Билети за ONYX live in Plovdiv

Club VOID, България, Пловдив

ONYX live in Plovdiv

Продължителност

Начало: 2022-06-03 20:00

Място

Club VOID, България, Пловдив

За събитието

ONYX с 3 изненадващи концерта в България, организирани от самите тях!

Onyx изненадаха своите фенове в България с 3 концерта в София и Пловдив, на 1, 2 и 3 юни, както и нова дата за трети концерт във Варна!

Fredro Starr и Sticky Fingaz са едни от най-обичаните Old School Хип-Хоп артисти в България и техните над 10 ивента тук са доказателството за това.

Този път обаче всичко е различно... ONYX се завръщат към корените си с албума "1993" и искат да съберат своите най-големи фенове през годините, за 3 ексклузивни концерта във Варна, София и Пловдив.

Форматът на събитията за първи път е обърнат. НЕ клубове и Промоутъри "Буукват" групата, а Групата си избира клубовете, където да забие за своите фенове.

На 1 юни, ONYX ще открият новият сезон на клуб Moonlight във Варна. Клуб Mixtape 5 в София е мястото, където Onyx са имали своите най-успешни (и SOLD OUT) събития, и на 2 юни групата се завръща триумфално там. От друга страна Хип-Хоп сцената в Пловдив е оставала винаги на заден план и сега е време "Тепетата" да наваксат пропуснатата "доза Лудница" от 100 MAD.

Трите концерта бяха обявени във всички социални мрежи на ONYX, но тепърва ще бъдат избрани локалните подгряващи артисти и DJ, които ще споделят сцената със Stick и Dro.

Друга добра новина за българските фенове е, че на всяко от събитията групата ще се срещне със 100 от своите фенове за автографи и снимка с тях.

За повече информация за билети, Meet & Greet, локален Съпорт и други детайли следете 359hiphop.com, @podzemieto и bilet.bg.