ОНЛАЙН ЙОГА СЪС САНА

Продължителност
Старт: Вторник 12 May 2020 15:30 Край: Вторник 12 May 2020 16:45

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ако и ти си мислиш: „Аз дори не успявам да докосна пръстите на краката са, как да практикувам йога въобще?!“ - значи йога е точно за теб :) 

ЗА ЙОГА 

"Йога" произлиза от Санскритската дума "yoj", която в буквален превод означава "съюз".
Йога е естествен процес на обединяване със себе си – използвайки дишането, тялото и съзнанието си. А това е лесно и постижимо. 

Красотата на йога е, че не е нужно да си йога експерт, за да извлечеш ползите. Независимо дали си млад или стар, с наднормено тегло или в добра физическа форма, йога има силата да успокоява ума и да укрепва тялото. Не се плаши от йога наименованията на позициите... Йога е за всеки

ГРАФИК

✔️ Всеки вторник и четвъртък от 15:30 до 16:45 ч.
✔️ Всяка сряда от 18:00 до 19:15 ч.

Занятието по йога се провежда онлайн посредством платформата Zoom. 
Как можеш да се включиш? 
1️⃣Регистрирай се тук. 
2️⃣Ще получиш имейл с линк към Zoom срещата, където ще се проведе онлайн йога занятието. 
3️⃣И
нсталирай приложението Zoom на своя лаптоп/компютър, таблет/телефон и натискайки линка от имейла директно ще влезеш в срещата. 

ЗА САНА 

Сана Алсбей-Драгова, е сертифициран йога инструктор към Международна организация "Изкуството да живееш". Първото си обучение за инструктор Сана преминава още през пролетта на 2010 г. в Германия, когато фокуса на обучението е върху програми за деца и тийнейджъри. В последствие и още много обучения по-късно, през пролетта на 2016 г. в Индия, Сана става инструктор по йога специализиран в системата "Шри Шри Йога", създадена от самия Шри Шри Рави Шанкар. 

Дълбоките познания на Сана в сферата на йога и медитация, придобити от над 10-годишната ѝ ежедневна практика, ѝ позволява умело да споделя познанията си и да води занятията по един лек и забавен начин, уповавайките се на своя дългогодишен опит. 

ЗА ТЕБ

Вместо да се притесняваш дали по време на някоя йога поза няма да паднеш по лице, има един голям плюс на онлайн йогата - поне никой не е наоколо, за да те види (за разлика от йога в залата), така че... наистина ли се е случило?! Не, разбира се :) 

Единственият, който те наблюдава, си самият ти, така че се отпусни. Това приключение наречено йога, ще ти донесе много радост и релаксация.

Място

Онлайн , Ще ви бъде предоставен линк към него , България, София,