One Night Stand - Bushido Club

Продължителност
Старт: Сряда 08 Март 2023 20:00 Край: Четвъртък 09 Март 2023 00:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

"Най-големият Stand Up в България идва в Плодвив за 8-ми март.
 
ONE NIGHT STAND is once in a lifetime и, за разлика от грипа, не повтаря!
Грандиозното събитие, което се провежда само един път годишно, се задава за пети пореден път през март 2023-та година, а ние ви препоръчваме да го забодете в календарите си отсега, за да е сигурно, че няма да изпуснете празника на лилавия зюмбюл в целофан. One Night Stand 2023 ще събере на сцената на клуб Бушидо няколко невероятни жени с техните още по-удивителни истории, за да ви пръснат от смях и истини за живота – и техния, и вашия.
Участват - Мила Бобадова a.k.a. Kozata Ani, Preyah, Наталия Атанасова a.k.a. Котарака Румен, letiashtata Kozzila Erato, Красимира Хаджииванова и Оля Малинова.
Билетите за 8 март 2023-та са в продажба, така че звънете на всичките си приятелки, намерите бавачки за децата и си вземете отпуск на 9-ти, защото ще ви трябва.

Ако пък сте мъж и четете това, имайте предвид, че идват празници и билет за One Night Stand 2023 е великолепен подарък за вашия най-личен и прекрасен зюмбюл. А ако и вие получите същия подарък, идвайте смело – много мъже го направиха преди вас.
За повече информация за събитието следете страницата на 3 Жени на Микрофона във Фейсбук, Инстаграм и Туитър.
 

И помнете – на вълка вратът му е дебел, защото си е купил билети за One Night Stand 2023 овреме!"
Събитието не е подходящо за лица под 18 години!
 
Организатор на събитието Ава Глобъл Груп ООД
 

Място

Клуб Бушидо , България , Пловдив, Бул. Санкт Петърбург 131