Билети за Нощните рицари… Голямата любовна битка

Sofia Live Club, България, София

Нощните рицари… Голямата любовна битка

Продължителност

Начало: 2023-12-10 20:00

Място

Sofia Live Club, България, София

Вижте мястото

За събитието

Нощните Рицари ...и ГОЛЯМАТА ЛЮБОВНА БИТКА

по драматургични текстове на Яна Борисова

 

София Лайф клуб

Билети  Eventim  и Bilet.bg

 

 

с участието на изключителните млади актьори: 

 

Александър Евгениев

Владислав Стоименов

Спартак Панталеев

Кристиян Негалов

Георги А. Богданов

Кирил Недков

Петър Петров

 

и

 

Алена Вергова

Александра Лашкова

Сара Драгулева

Климентина Фърцова

Виолина Доцева

 

 

 

 

Нощните Рицари е уникален спектакъл по текстове на Яна Борисова, който събира на една сцена седем актьора, които говорят от сцената по начин, по който никой досега не е правил. Те са млади, талантливи, красиви и брутално откровено, без цензура и без задръжки говорят за любов. Най-вече за мъжката гледна точка на този емоционален водовъртеж, в който всички рано или късно попадаме. Спектакълът успява да ни развълнува, да ни разплаче и разсмее до сълзи, защото смисълът му е да освети всичко онова, което ни е срам да признаем в реалността. Самата Яна Борисова споделя, че първоначалната ѝ идея е била да направи нещо като бой банда, но вместо музика момчетата от групата да произнасят театрални монолози, въздействайки върху публиката на същия принцип, но с друго средство. Резултатът от спектакъла надхвърля многократно очакванията ѝ. Много често емоцията в залата на Нощните Рицари наистина прилича на рок концерт.

 

На 10 декември за първи път до Нощните рицари ще се изправят пет млади, талантливи и много красиви актриси, защото авторката смята, че рицари има и от двата пола и всички те пазят нощта – времето, когато всичко забранено е позволено. Коледното издание на Нощните Рицари се нарича Голямата любовна битка и тя ще превърне сцената в емоционално поле, където едни до други ще се изправят момичета срещу момчета, които се борят за правото си на любов.

 

Към вече популярния мъжки състава на спектакъла ще се присъединят актрисите : Алена Вергова, Александра Лашкова, Сара Драгулева, Климентина Фърцова и Виолина Доцева. Всички те са сред най-младото поколение действащи артисти в България. Всяка една от тях вече има впечатляващо присъствие и популярност. Всяка една от тях има своя уникален актьорски глас и природа, а по думите на авторите на спектакъла „тези млади актриси са изключителни и уникални заедно и по отделно, и задължително трябва да бъдат видяни“.

 

Нощните Рицари и Голямата любовна битка ще се случи за първи път и ще е едно вълнуващо нощно преживяване.

 

„Благодарение на Нощните Рицари всички можем да отворим сетивата си за това огромно емоционално море наречено любов…или влюбване. Моята голяма страст, моята голяма тема като автор, която аз винаги ще следвам, а тя винаги ще ми предстои. Любовта е свързана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с радостта, и с концепцията за щастие. Тя е сериозна работа и не е за всеки. Това е може би единствената безпогрешна формула досега, която е спасявала човечеството. Огромна стихия с размери и сила без аналог. Която единствена превръща хората в богове и обратното!

И както каза един мой много скъп човек: Никой не може да се изложи, когато става дума за любов.“

                                                                    Яна Борисова