Билети за NO KIDDIN` JAM

Клуб Studio 5, България, София

NO KIDDIN` JAM

Продължителност

Начало: 2018-02-26 19:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Джем сешъните са основна брънка от живота на джазовия музикант, която дава възможност на опитни или неопитни участници да импровизират заедно върху различни теми.

"No kiddin`Jam" е джем формат на клуб Студио 5 и ще се случва веднъж месечно в последния понеделник на месеца (освен в случаите, когато НДК не е затворен за посетители заради председателството на ЕС)!

Събитието ще има своите пасивни и активни участници - такива, които ще наблюдават в публиката и такива, които ще имат възможността да се качат на сцената и да получат лична, ударна доза кеф от раждащото се на момента изживяване.
Очаквайте най-обичаните и доказани джазови музиканти, които ще бъдат гръбнака на всяко следващо издание на "No kiddin`Jam"".
Ще усетите как музиката се ражда посредством безкрайните прийоми на джаза...

Домакин на втория "No kiddin`Jam" ще е :

Arnau Garrofé Farràs

*Ако желаете да бъдете активен учатник в "No kiddin`jam" изданието на 29.01, молим да заявите участието си в фейсбук групата "Studio 5 - No kiddin` Jam" ( https://www.facebook.com/groups/152269218744453/ )

Вход: 
2лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!