Neverfest Varna 2022 - тридневен билет

Продължителност
Старт: Петък 29 Юли 2022 17:00 Край: Неделя 31 Юли 2022 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Neverfest е амбициозен проект, който ще направи 29-ти, 30-ти и 31-ви Юли истински празник за жителите и гостите на Варна.

Две сцени и четири фестивални зони в парк Аспарухово ще допринесат за неповторимото изживяване и превръщането на уикенда в незабравим семеен спомен! Музика, стенд-ъп комеди, меджик шоу, грийн-зона, спортна част, вълнуващи атракции за малки и големи, арт-зона, голям избор от подбрани храни и напитки, шеф-демонстрации и състезания!

На музикалната сцена ще се качат разнообразни изпълнители от българската сцена:

Петък – 29.07.

L.S.D.D.

Bloodrush

Kashmir

Контрол

P.I.F.  и приятели

Събота – 30.07

Тутурутка

Фабричен дефект

Таралеща

Pizzza

D2 с гост Стенли

Неделя – 31.07

Филип Аврамов - музикален спектакъл "Бай Рок"

Steelers

Coolden

Керана и Космонавтите

100kila и Маги Джанаварова

На втората сцена ще бъдат представени демонстрации на различни стилове танци, стендъп комеди, меджик-шоу, а в късния следобед двата дни на сцената ще излязат Тутурутка и Филип Аврамов с песните на Тодор Колев.

На 30ти и 31ви малките ни посетители ще могат се впуснат в игри и забавления на футболен дартс, замъци, надуваемо родео, викинг игри, а също така ще се проведат и състезания по сумо, скачане с чували и други.

Арт и крафт зоната ще предложи демонстрации по различни изкуства в областта на рисуването, калиграфията и много други. Ще има изградени работилници, в които всеки посетител ще може да се включи!

Стрийт-арт зоната ще представи демонстрации по графити, като всеки ще може да се включи, а също така ще има и безплатни уроци по блейдове и скейт на специално изградена рампа.

Три дни, 29-30-31ви Юли, парк Аспарухово, Варна!

 

Тридневни билети за фестивала могат да бъдат закупени онлайн до 29.07.2022г. включително! 

На 30.07 и 31.07 такива ще се продават само на входа!

Очакваме ви!

Място

ВАРНА , България, Варна, Варна