Билети за MYSTORY OF FOLKLORE

Клуб Studio 5, България, София

MYSTORY OF FOLKLORE

Продължителност

Начало: 2018-04-20 21:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

MYSTORY OF FOLKLORE е проект, който пресъздава и модернизира традиционната фолклорна музика по иновативен начин.
MyStory е една история с дълбоко послание и смесица между фолклор, дъб, джаз, етно, която ще ви остави без дъх. В проекта участват:

Мария Александрова ( вокал )

Народна певица. Лауретат на редица национални и международни конкурси и фестивали. Част от вокално трио "Евридика", солист на женски народен хор "Български гласове - Ангелите" и хор "Нови български гласове", част международния проект "Еструна" - събиращ в едно фламенко музика и български фолклор.

Петър Йорданов - Бъни. (перкусии )
Добре познат от група „Оратница“, с която е обиколил повечето световни фестивали в Европа, Азия,САЩ и Далечния Изток. Свири на разнородни перкусионни инструменти, като кахон, хенг дръм, джембе, калимба и др.

https://www.facebook.com/BunyVerse/

Христина Белева (гъдулка)

Христина Белева е част от дуото Христина Белева и Петър Миланов, също така част от група Булгара и е свири заедно с Мистерията на Българските Гласове, както и множество други уникални проекти.

https://soundcloud.com/beleva-milanov

Ангел Димитров (тамбурист)

Свири фолк, рок, джаз, фънк, фюжън и фламенко и е сред най-видните експериментатори във фолклорното общество.

https://soundcloud.com/achoguitar

Nevahrest

Продуцент и DJ на проекта, човекът в сянка ще се погрижи за нискочестотните звуци и ефекти атмосфери за пълен завършак на този магически лайв.

https://soundcloud.com/nevahrest

Вход: 
10лв.

 

Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

 

Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!