Билети за Музика под небето на Париж с Ginger Groove

Клуб Studio 5, България, София

Музика под небето на Париж с Ginger Groove

Продължителност

Начало: 2019-03-31 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Музика под небето на Париж ще превърне Студио 5 в столица на любовта в последната неделя от март. Каним всички почитатели на френската музика и култура на едно незабравимо приключение!

Добре познатите франкофони на българската сцена - Ginger Groove – ще поведат публиката на музикално пътешествие през времето и пространството – до Париж от средата на миналия век до наши дни. В ароматния букет от песни ще откриете както такива на Едит Пиаф, Жо Дасен и Шарл Трене, така и на ZAZ и Pink Martini. Les Champs-Élysées, Sous Le Ciel de Paris, Paris Sera Toujours Paris и неостаряващата La Vie en Rose ще са само малка част от удоволствието на тази последна мартенска вечер.
Потопете се в атмосферата на парижките потайности заедно с Боряна Йорданова (вокал), Борислав Илиев (китара), Димитър Благоев (китара), Стю Иванов (перкусии) и Влади Михайлов (контрабас)! Харесайте страницата на музикантите – Ginger Groove – и на организатора – Partymusic.bg – за да научавате за още интересни концерти!

Местата в клуба са ограничени, препоръчително е да направите резервация на телефон 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.).

За повече информация и цялата програма на Studio 5: http://clubstudio5.com/events

Вратите на клуба са отворени от 18.30 часа

Начало на концерта – малко след 19 часа

**Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)

Повече за програмата:
Поредицата концерти "Музика под небето на Париж" е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката.
Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена". Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джаз и звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.