"Музика под небето на Париж" с Ginger Groove

Продължителност
Старт: Събота 26 Ноември 2022 21:00 Край: Неделя 27 Ноември 2022 01:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Грамофон има удоволствието да ви представи невероятен live performance с роматичното име "Музика под небето на Париж" и музикантите Ginger Groove!

Отдавна отлагате пътешествието до Париж? Тогава този музикален полет е за Вас! На 26-и ноември (събота) за първи път тази есен ще може да се насладите на прекрасните песни, съпътствали живота във френската столица от миналия век до наши дни! Каним Ви да се присъедините към романтичната музикална разходка из малките, кокетни улички на Монмартър, по Шанз-Елизе до Айфеловата кула или по река Сена - с вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini. Ваши гидове из парижките потайности ще са добре познатите франкофони на българската суинг сцена – Ginger Groove.

Боряна Йорданова – вокал, Борислав Илиев – китара, Стю Иванов – ударни и Влади Михайлов – контрабас ще Ви пренесат през времето и пространството до страната на любовта. Не пропускайте възможността заедно с любим човек да видите живота в розово с "Музика под небето на Париж" и Ginger Groove!

Вход на място на датата: 15лв. 

Без никакви изисквания и само с цел вашия комфорт, можете да си направите резервация на 0898 82 96 76, за да имате места.

 

Организатор на събитието Арт Солюшън ООД

Място

Клуб Грамофон , България, София, ул. Будапеща 6