МУЗИКА ПОД НЕБЕТО НА ПАРИЖ С GINGER GROOVE

Продължителност
Старт: Неделя 29 Декември 2019 18:30 Край: Понеделник 30 Декември 2019 00:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в Студио 5, 29.12
Времето между Коледа и Нова година е време да подарите на любимите хора и себе си една романтична музикална разходка до Париж! Тя започва от Studio 5 и стига до Айфеловата кула и парижките потайности във вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini. В последната неделя на тази година (29-и декември) музикантите от Ginger Groove ще ни поведат на пътешествие във времето и пространството до френската столица от миналия и този век. Точно в 18.30 клубът отваря врати на машината на времето – направете резервация на телефон 0887 934 335 (след 14ч) – местата са ограничени!
Повече за музикантите:

Поредицата концерти „ Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена". Боряна Йорданова (вокал), Борислав Илиев (китара), Стю Иванов (барабани, перкусии) и Влади Михайлов (контрабас) имат зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявяват на софийската клубна сцена. За себе си музикантите казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.
За още интересни събития – харесайте страниците на Ginger Groove и Partymusic.bg!

Билети и резервации:
Местата са ограничени – направете резервация на телефон 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.
Билети се продават и в мрежата на Bilet.bg.
ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!
Неделя, 29-и декември
Studio 5 Music Club
Вратите са отворени от 18.30 часа
Начало на живата музика – 19 часа.
Вход – 15 лвМясто

Клуб Studio 5 , България, София, Национален дворец на културата