Билети за Mitch Walking Elk & Club Studio 5 - LIVE

Клуб Studio 5, България, София

Mitch Walking Elk & Club Studio 5 - LIVE

Продължителност

Начало: 2018-10-12 18:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Да започнем уикенда със стопроцентов блус и концерта на Mitch Walking Elk в STUDIO 5. По време на концерта ще представим и книгата "Аз няма да се предам! - Автобиографията на Мич Уокинг Елк", в която блус-музикантът разказва за живота си. Хубава музика и представяне на книга - запазете си тази вечер!

*Mitch Walking Elk е роден в Оклахома и принадлежи към Южни Шайен и племето Арапахо, но има също Хопи в произхода си. Автор е на седем студийни албума. През 2005г. печели наградата за най-добър блус албум с “Time for a Woman” на Indian Summer Musical Festival в Милуоки, Уисконсин, а през 2013-та е награден и с Native American Music Award (Niagara Falls, New York) за най-добър блус албум на годината с „Up from The Ashes“. Вярва, че негова сила в музиката са "… his vocals and songwriting". 
В края на септември Мич пристига в Европа, където ще направи тур с концерти в Австрия, Унгария и Германия. А през октомври ще пристигне в България за издаването на своята автобиография. 

**„Аз няма да се предам!“ е историята, която Мич написва за живота си. Тя разказва за детството му в лагера на племената Южни Шайен и Арапахо, описва ужаса, и преживяното в системата на американските интернати, и е личен разказ за измеренията, и силата на човешкия дух, който може да остане непобеден, дори в трудностите на житейските бури. От пансионата до любовта към музиката, през участието в Американското Индианско Движение, животът на улицата, ФБР и годините в затвора, до завръщането към корените, и наследството на предците – „Аз няма да се предам!“ е история, която има смисъл да бъде разказана. И чута.

„Аз няма да се предам! – Автобиографията на Мич Уокинг Елк“ издават от издателска къща „Простар Пъблишинг“, а от октомври ще може да закупите и в българските книжарници.