Мишлето - куклен театър и куклена работилница с Арт Ленд

Продължителност
Старт: Неделя 24 May 2020 10:30 Край: Неделя 24 May 2020 11:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Мишлето - куклена постановка на театър Арт Ленд.

Ще отбележим 24ти май с куклен театър на открито заедно с най-малките.

Едно дете-мишле опознава света чрез приключения.Вдъхновител на представлението е писателят-илюстратор Владимир Сутеев. Книгите му са изпълнени с много хумор и без поучения обяснява на децата прости истини. Всяка миниатюра разкрива ситуация, близка до детското ежедневие и предлага възможно решение. Приближавайки се до жанра и на анимацията, напълно се присъединяваме към едно негово послание: "...вярвам, че приказките ми не само ще ви развеселят, но и ще ви накарат да се замислите върху някои неща, може би да измайсторите или да нарисувате нещо... А може би само весело ще се посмеете!"

Сценарий, сценография и режисура - Мария Банова
Текст на песните и музика - Димо Стоянов П.И.Ф.
Участват – Юлия Коларова и Мануела Саркисян

Представлението ще е на открито. Всяко семейство ще е на отделна маса на отстояние 2,5 метра от останалите. Моля, елате 30 минути преди началото, за да има време да Ви настаним, спазвайки всички изисквания за безопасност.

След кукленото представление децата могат да си направят мека кукла мишле с авторката на постановката Мария Банова. Цена на работилницата - 10 лв/дете, заплаща се на място. Всяко дете/деца от едно семейство ще е на отделна масичка за работа, на отстояние 2,5 метра от останалите.

Място

Кондабайда - резиденция за деца и животни , Bulgaria, Sofia, бул. Цар Борис III, 238