Билети за Метаморфози

Интер Експо Център, България, София

Метаморфози

Продължителност

Начало: 2019-05-21 19:00

Място

Интер Експо Център, България, София

За събитието

"Метаморфози" е филм за търсещият човек        
Създаден е по действителни случаи и разказва за трудностите, препятствията, трансформацията и промяната на мислене, за силата на безусловната любов, за даването и получаването и за осъзнаването на Човечността, която се събужда във всеки човек. Сюжетът провокира да се замислим върху живота си и дали го живеем пълноценно.

"Метаморфози" е филм, създаден по идея на Рене Мей. Във видение той получава информация, че в Европа има едно уникално място, което е силен енергиен център и хората, които живеят там имат мисия да бъдат Просветители и да поставят началото на духовното пробуждане на Стария континент. Започва да проучва кое е това място и така разбира, че това е една малка страна - България. Малка като територия, но голяма в духовен, енергиен и планетарен план. Значима като цивилизация, битност, опитност и познание. Пристигайки тук, Рене Мей се докосва до хора и места, които го впечатляват и споделя: 

"Изумен съм от природата, от хората и от енергията на България. Тук всичко е древно, стойностносно и значимо. Вие, българите сте наследници на традиции, мъдрост и енергия. Нужни сте на света. Светът трябва да разбере за вас и вашата приказна България. Бих бил щастлив, ако съм сред хората, които биха могли да покажат България и българите на света."

Така се роди идеята за филма. Филм - послание за всички българи... Филм - послание и за цялото човечество. Всеки, който го гледа ще открие нещо и за себе си.


                                           ГЛЕДАЙ ТРЕЙЛЪР